Maanantai, tuo viikonpäivien mersu

Lilyn toimitus haastoi notta "kuvaa päiväsi". Minähän tajusin tämän eilen, ja kas, kerrankin kävi niin että en ole liian myöhässä. Mää siis haluan sen kameran, muuten en napsisi näinkin laadukasta kuvamateriaalia puhelimella :D

Aamu alkaa puurolla, vedellä ja intternetillä. Josko siellä olisi jotain jännää ehtinyt tapahtua sillä aikaa kun nukuin. (No eipä ollut ei.)

Aamukahvi juodaan (toinen kuppi aamukahvia siis) matkalla töihin überhienosta Iron Chef -termosmukista, jonka sain joskus tuliaisina (kerjäsin varmaan viikon että jookojooko) Ameriikan ihmemaasta.

 

Ihan kauheasti ei ollut porukkaa vielä kirkolla, mutta oli siellä nyt sentään muutama mun lisäkseni.

 

Sitä on kaupungin pojatkin saaneet ripustettua kämäiset todella upeat ja massiiviset jouluvalot Hämeenkadun ylle.

 

Kengät pois ja villasukat jalkaan, työpäivä siis alkaa. En mää kaikkia hetkiä nojaile tuoliin jalat pöydällä. Kun luen jotain dokkaria vaan. 

Noh, siinä sitä aamupäivä tehtiin työskentelyliikkeitä, kunnes piti lähteä lounasta metsästämään jonottamaan Sokokselle mummojen sekaan.

 

 

Lihabullia ja salaattia, hyvinkin tavallinen lounas. Enkä edes jäänyt mummojen jalkoihin! Iltapäivällä tein lisää työskentelyliikkeitä (piirsin, excelöin ja naputtelin meilejä). Ja kahvittelin.

Sitten suunta kohti salia. Grappling circuit ja BodyJam, jee! Tosin pohkeet ovat sunnuntain jäljiltä niin kovin jumissa, että ihan kovin kepoisasti ei tanssimiset lähteneet. Mutta noh, hiki tuli ja hengästytti, lienee pääasia. Ja PT ihmisenkin kanssa vaihdoin muutaman sanan.

Ennen Jamia vaihdettiin vähän kuulumisia Tiitin kanssa (toisin sanoen naureskeltiin Tabatalle että onneksi ei olla itse siellä, näytti niin riittävän rankalta) ja odotettiin ovensuussa että pääsisi saliin itte.

Reenien jälkeen hipsin hikisenä ja pahalta haisevana (kyllä, tytötkin on joskus hikisiä ja sillai) Stockkalle. Ihme ja kumma, mitään uusia treenirytkyjä ei tullut hankittua, mutta lähinnä kävinkin miettimässä uusia talvikenkiä. Eikös nää olis hyvät?

 

Oikeasti ostin jotain todella olennaista (tästä postauksesta tulee muuten pitkä kun nälkävuosi :D ):

Onnellisena mopsipussikan omistajan lähdin kotiin, täytin tiskikoneen (ei kuvia tästä), vein roskat (ei tästäkään kuvia) ja kokkailin (ihan itte). Ahmimisen jälkeen otin kutimet käteen ja katselin Robaa. 

Seuraava ohjelmanumero on iltapala (ananasta ja rahkaa, intternetin selailu epämääräisesti, ja sitten nukkumaan (näistä ei tule mistään kuvia).

Olipas mulla mielenkiintoinen päivä :D

Kommentit

Seregi
Sekaisin Seregistä

ooh! Ironchef - muki! Että olen kateellinen! Ja kiva ko joku muukin tykkää Robasta :)

sanumaria

Tää on kyllä ihan jees. Paitsi että ootan koko ajan koska Rauno Repomies tulee kuvioihin, tai se piirakoita leipova mummo Pallivahasta :D

Seregi
Sekaisin Seregistä

On tosiaan jännä nähdä koomikkoja vakavissa rooleissa. Mut Kari Hietalahti on khyl loistava <3

sanumaria

Hietalahti: <3

Rauno Repomies: <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Tyhjä

Tai vähän vanhempaa settiä: "Kaikki yhdes koos! Yks kaks koli neli!"

Seregi
Sekaisin Seregistä

-samuel- kyllä multa kaikki Vintiöt jaksot DVD:ltä löytyy. tervasaaren kesäteatteri <3

Tyhjä

*heittää jatimatikilla*

sanumaria

Palmujen yli Norjaan :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Tuota.. jouluvalot..oikeesti? JOULUVALOT?! Lokakuussa!

T. Luminosa

sanumaria
Etkaisäänymuavarte

Noissa jouluvaloissa on kaikkia ihme kukkia ja sarjakuvahahmoja, niin en tiiä miksikä niitä pitäs kutsua :D

Luminosa

No, mut jos ne ei oo siel aina, niin kai ne silti on jouluvalot. Argh. :D

Seregi
Sekaisin Seregistä

Kyllähän FB:n mukaan ihmiset ovat aloittaneet jo glögikauden, joulusuklaat on myynnissä ja TV:ssä on joulumainoksia. Vois olla ensin vaikka se Halloween

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.