Meeeenoovinkki, meeeenoovinkki (tamperelaisille)

Menovinkkiä otsikonmukaisesti tamperelaisille (ja lähialueella kotiaan pitäville)! Nimittäin huomenna 11.8. järjestetään Viinikka-Nekalan pihakirppis. Meidänkin piha on ilmoitettu menoon mukaan, ja kävin penkomassa vähän kaappeja siinä toivossa että joku huppari tai kenkäpari löytäisi uuden iloisen omistajan. En ole aiemmin pihakirppistouhuun osallistunut, mutta luulisin että jos alle vitosella kaupittelee juttuja niin ei ainakaan liian kalliiksi tule kellekään.

Koko tapahtuma-alue on aika laaja, ja alla olevasta kartasta voipi tutkailla missä on sopivat hoodit käydä kylässä. Meidän talo löytyy tuosta pienen lammen rannalta (siinä on myös parkkipaikkaa tarjolla ihan ilmaiseksi), ja jos joku tuttu tulee kylään niin voin vaikka tarjota kahvit. Pullaa en lupaa, koska en jaksa leipoa.

Screen shot 2013-08-10 at 5.27.40 PM.png

Tuossa nyt screenshottina osa kartasta, kun en saanut sitä oikeaa karttaa tähän upotettua. Mutta se löytyy täältä.

Toivottavasti ei sada, nimittäin sitten on vähän ankeeta kökkiä pihalla, vaikka saankin kyllä katoksen viriteltyä tuohon jos oikeen yritän. Mutta niin, toivotaan että ees jollekin joku mun vanha vaate tai kenkäpari olisi just hyvä!

2013-06-28--14-45-57.jpg

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *