Meitä huijataan.

Aivan jatkuvasti.

Ketkuhuiputus 1: Suklaatee. Haisee suklaalle, maistuu kuumalle vedelle.

Ketkuhuiputus 2: Rosollin kanssa tarjottava vaaleanpunainen kermavaahto. Ei maistu saatana kermavaahdolta. (järkyttäviä lapsuustraumoja on tästä jäänyt)

Ketkuhuiputus 3: Lakritsitee. Haisee lakulle, maistuu kuumalle vedelle.

Ketkuhuiputus 4: "Avaa tästä"-kohdat erinnäisissä pusseissa ja paketeissa. Ei sitten taatusti aukea siitä, vaan jostain muualta. Nimim. en sitten syönyt pähkinöitä salin jälkeen vaan kylvin pähkinät Hämeenkadun varrelle.

Ketkuhuiputus 5: "Älä etsi, kyllä sitten se mies löytyy." No ei löydy. Oon ollut aika tiukasti (lähes) kotona illat ja viikonloput, käynyt töissä ja salilla. Mutta no ei löydy. Hemmetti.

Ketkuhuiputus 6: "On lottovoitto syntyä Suomeen." Pah, missä on sitten mun 6 miljoonaa euroa tililtä? Eikös sen pitäs pamahtaa syntyessä tilille?

Hyvää loppuviikkoa vaan kaikille.

Kommentit

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Varsinkin tuo suklaatee on ihan peestä. Olen antanut huiputtaa itseni ostamaan sitä jo kahdesti ja kummallakin kerralla se on ollut yhtä pahaa. Suklaanmakuinen huulikiiltokin on muuten ihan peestä. Tuoksuu nenään suklaalta, mutta livottuasi kiillot huulilta, ei se maistukkaan yhtään suklaalta vaan... no, huulikiillolta. Onko mitään turhauttavampaa, kuin haistaa nenässään koko päivän suklaan viettelevä tuoksu ilman, että sitä voi oikeasti syödä!

häkkilintu

Ketkuhuiputus 7: Mansikka-shamppanja tee. Tuoksuu hassulle, maistuu mansikalle, eikä siitä tule humalaan. Oikeasti se on kyllä mun lempiteetä.

Vieras Mies (Ei varmistettu)

Mitä eksoottisempi maustettu tee sitä varmemmin se on kusetusta. Tai paremminkin vain lämmintä vettä.

Ja miehet/naiset eivät tartu madottomaan koukkuun (paitsi ne oikeasti säälittävät tapaukset). 

Entäpä suklaalta maistuvat kondomit (niitä oli ainakin 10 vuotta sitten)?

häkkilintu

Painonvartijoiden suklaapurkka oli ihan hyvää, ainakin vuonna 2003, tosin olin kyllä kaiken mahdollisen esanssimömmön perään teininä, etten ota takuuta, että se enää miltään maistuu.

 

sanumaria

a.sinivaara: nii-i, sen takia mä käytän vaan jotain blistexiä joka sentään haiseekin huulirasvalle..

häkkilintu: lorauta vähän kossua joukkoon niin tulee humalaankin :D

vierasmies: Kaikki tee on oikeestaan vaan lämmintä vettä. mutta mää otan tän spartalaisesti: "tämä on hyvää, melkein kuin karkkia". ja irvistelen ja juon sitä paskaa teetä, kun onhan se juotava kun on kerta ostettu. lisäksi en oikeen tiiä mitä ihme matoja sitä pitäs koukutella, ehkä mä en vaan osaa ja töksäyttelen ja oon kaikinpuolin piikikäs ja hankala ja vietän loppuelämäni yksin testaillen eri teelaatuja. 

suklaakondomeista en tiiä, en oo koskaan tehnyt sillai makuvertailua. ainakin ne mille hihiteltiin yläasteella haisi pahalle, eikä yhtään suklaalle tai mansikalle.

sanumaria

häkkilintu: mä aattelin että ehkä mää syön rehellisesti vaan suklaata jos tekee mieli. Tota teetä aattelin opetella juomaan ihan siitä syystä että sitte ei tuu naposteltua mitään leipää :D

Vieras Mies (Ei varmistettu)

Hippiteet (ts. yrttihaudukkeet) on hyviä. Niitä ei ole esansseilla maustettu vaan sillä itsellään. Tuhottoman kalliita, mutta maistuvat juuri siltä miltä pakkauksella. Samalla voi uskotella itselleen miten elimistö puhdistuu ja energiavirrat saavat laukata vapaina kuin feng-shui konsanaan.

sanumaria

Mä oon liian malttamaton haudutteleen. Toi tollanen pallosiiviläteekin on vähän siinä rajoilla että kykeneekö oottaan :D

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Off topic, mutta ostin kiinalaiskaupasta jotain kiinalaisnaisten suosimaa laihdutusteetä. Kyllä siinä pakkauksessa mainittiin, että vatsanpyörteitä voi ilmentyä ensimmäisinä päivinä. Käytännössä en kuitenkaan voinut poistua kotoa ollenkaan ja makasin sängyssä kaksinkerrroin, koska vatsa kramppasi niin raivokkaasti. Mutta joo, varmasti paino putoaa pidemmällä käytöllä. Taidan joskus piruuttani laittaa kahvi(tai siis tee)pöytään pari pussia tarjolle, jos appivanhemmat sattuvat poikkeamaan.

sanumaria

Vatsanpyörteitä :D Voi veljet, pitäsköhän ittekin hankkia vatsanpyörreteetä, epämiellyttäviä vieraita varten? :D

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Laitanko postilla tulemaan? :D Vähän eksotiikkaa yllätysvieraille ;)

Turhat jorinat

Kusmin Spicy chocolate -tee ainakin maistuu mahdottoman hyvälle. Kokeile sitä! Minä höystän omani hunajalla ja joskus soijamaidollakin, on kuin karkkia joisi. Kallistahan se on, mutta riittoisaa. http://en.kusmitea.com/)

kolme3
Arctic Avium

koska tää meni tee keskusteluksi niin Mandragorasta saa aivan ihanaa teetä, liike on rollossa mut nyt niillä on myös nettikauppa teidän kaukana asuvien iloksi. Omistaja on ihana nuori nainen Blanka joka perusti kaupan kun suomesta/ rollosta  ei saanut hyvää teetä!

ketkuhuiputus: Sokeriton mehukeitto. Se maistuu kauheelle ja saat makeutusaineesta syövän, mutta nolla kaloria....Kumpi on sit parempi/pahempi syöpä vai sokeri?

Haidi

Vieras Mies (Ei varmistettu)

Mun mielestä kalorittomat tuotteet on petkuhuiputusta itsessään. Mitä järkeä syödä, jos siitä ei saa energiaa? 

nositäettä... (Ei varmistettu)

Voi kun sitä tulisikin syötyä vaan siihen energian tarpeeseensa... mutkun sitä vaan syö syömisen ilosta ja maunkin takia. Eikä ne kaikki kevyttuotteet mun suussa maistu lähimainkaan pahalta.

häkkilintu

Mutku ei mulla ole kossua kaapissa teen juontia varten. No joo, suklaa suklaana. Kannattaa kokeilla myös noita raakakaakaonibsejä. Maku on niin kertakaikkisen suklainen, että tajunta laajenee ja ruokalusikallisen jälkeenkin on hurja olo. Tai sitten välittäjäaineiden vaihdannaisuudessani on jotain pahasti vialla kun kaakao nousee yhtä pahasti nuppiin kuin ensimmäinen siiderilasi.

A.Sinivaara: jos se laihdutusvaikutus perustuikin jatkuvaan vatsahaavan riskiin?

kolme3:n Haidi on oikeassa, Mandragora on paras.

Vierailija (Ei varmistettu)

Joo, tässä just maistelen toffeeteetä. Maistuu kylläkin kuumalle vedelle.... prk, taas tulin huijatuksi.

sanumaria

A. Sinivaara: pistähän tuleen, voin tehä ylläreitä kavereille jotka ei ymmärrä juoda kahvia :D

kolme3 ja vieras mies: sokerittomat [mikävaan] on kyllä kamalaa huijausta. paitsi pastillit. ne on vaan hyviä.

nositäettä: kevytjuusto on kyllä kamalaa :D

häkkilintu: mua pelottaa ajatus raakasuklaasta. mää en syö kun kalani raakana, sushissa.

vierailija: pitääkin muistaa että en hairahdu toffeeteehen :D

Kommentoi