Muistikortti kävi kalliiksi

Lähdin parhausihmisen seuraksi Verkkokauppaan, kun sen piti ostaa muistikortti. Vahingossa ostin itselleni kameran. Hupsista. Mutta se on hieno! Ja kun en ole niitä bloggareita jotka saisivat mitään tuotteita lainaan tai testiin, niin piti omaa rahaa tietty käyttää. Tietty jos ei valittais mainoksista niin ehkä joku mainostaja muakin muistais (ootan edelleen yhteydenottoa Kallen mätitahnan, Varrasleivän ja jonkun karkkifirman markkinointi-ihmiseltä, olen valmis testaamaan uutuustuotteita tai vaikka tekemään laaduntarkastusta jos halutaan). Ajattelin silti hehkuttaa kun lyhyen tutustumisen perusteella tää kamera on just hyvä. Paitsi ehkä etsin pitää ostaa. Ja joku toinen putki. Ja lisäsalama. Jajaja. Ouou. Pelkkää rahanmenoa tämä!

Lisäraporttia ja hehkutusta heti kun saan akun ladattua ja otettua hienoja taidekuvia. Innokkaimmille kameranörteille lisätietoa täällä. Niin ja kuvat on sieltä kans.

Kommentit

Kanelibasilika

Aijaii.. kamerakuume vain nousee! Viimeiseen saakka oon yrittänyt vastustaa digikamerointia, filmijärkkäri löytyy ja parit polaroidit ja "digit" kuvaan puhelimen kameralla räps vaan, mutta että ihan oikea kamera..mmmm :) Tätä samaista olen katsellut, mutta eniten häiritsee etsimen puuttuminen  (vai onkohan tämä sittenkin malli, josta etsin löytyy tai johon etsimen saa?) - hiano kamera joka tapauksessa!

sanumaria

Tähän saa etsimen! Mut voi olla että kun tottuu pois sen käytöstä niin ei sitten kaipaakaan enää. Mä kaipasin mun järkkärin ja puhelimeen väliin sellasta kivaa lelua, ja löyty :)

Kanelibasilika

Hyvä juttu, että saa etsimen! Jos digikameran hankin, en haluaisi "oikeassa kuvaamisessa" tottua pois etsimen käytöstä :) ..vähän kaksijakoista kyllä, kuvaan ihan hirveän kauhean paljon puhelimen kameralla (joka on ihan kelpo - kai..? Bloginkin kuvat 99% sillä kuvattuja), filmille vähemmän, mutten silti miellä digiä edelleenkään oikeaksi valokuvaksi :D ..hmm: olen ollut väärässä ennenkin, taistelin aikani tietokoneita  ja kännyköitä vastaan kunnes.. (no kaikki tietävät mitä tapahtui ;) 

sanumaria

Siis onhan se nyt kerettiläistä ja väärin ettei oo etsintä. Voin lyödä vetoa että tungen tota kameraa nenään kiinni ja ihmettelen että kun mitään ei näy :D  Että siinä mielessä feel ya :)

Kommentoi