Myrskytuhowau! Katso kuvat!

Klikkausten kerjäystä pahimmillaan toi otsikko, eikö? En tiiä teistä mutta mua ärsyttää se joka ikinen kerta kun nään sen jossain nettilehdessä. Parhaimmillaan jutussa itsessään on vielä ”jos kuvat eivät näy, klikkaa tästä”. Että jos pitää mainostaa että katso kuvat niin pistäkää ne kuvat sitten! Mutta eilen tosiaan oli pieni ukkosmyräkkä, joka onneksi kiersi meidät vähän kauempaa. Ehdin juuri kodin nurkalle ja todeta että otetaas toi meidän aurinkovarjo alas ja vaunut kasaan ja muuta, kun tuuli alkoi puhaltaa. Ja puhalsi tien toiselta puolen puun nurin.

IMG_3881.JPG

Meuhkaa ja Veuhkaa asia kiinnosti tasan ei yhtään. Riekkuivat vaan.

Erityisen hämmentävää tilanteesta teki kyllä että ekaa kertaa näin kun puu halkeaa tuulen voimasta ja se, että kun me vielä mietittiin että mihinköhän tosta pitäs ilmottaa, niin kunnanmiähet(tm) olivat jo paikalla. Ei kuulemma ollut ainoa puu nurin. Uimalassakin oli puu rysähtänyt talon nurkalle, onneksi ei sentään talon päälle. Ja onneksi siellä ei muuta vahinkoa näyttänyt tapahtuneenkaan sitten kun kävin vähän reenailemassa. Salin lisäksi mulla on sellainen kotitreeniohjelma, jota ajattelin tehdä pari kertaa viikkoon. Siinä on kaikkia inhottavia kehonpainoliikkeitä kuten punnerruksia, askelkyykkyjä ja yleisliikkeitä. Ja kun tuota painoa on niin tuntuu kyllä epämukavalta vääntää. Maisemissa ei ollut kyllä valittamista!

01082014.jpg

Huomatkaa myös uusi hieno treenivihko. Nalle Puh on paras 😀 Lisäksi myös yliedustavasta kuvakulmasta otettu meitsie. Mitä ylempää, sitä parempi. Pitäisi hankkia pidemmät kädet niin toimisi nämä meitsiet paremmin.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *