Myydään: sinkkuelämä, eli mitä taas opin Cosmopolitanista

"On aika kohdata totuus: todellinen syy sinkkuuteesi ei ole aina huonossa ajoituksessa tai miehessä." Jaaha, totuuden hetki siis. Cosmopolitan tietää toki aina paremmin, ja mua vituttaa tää sinkkuus, niin toki sitä pitää ottaa neuvosta vaari. Mukava asento sohvalle ja lehti luentaan.

Kukaan ei täytä vaatimuksiasi. Cosmossa ehdotetaan, että mitä jos mä oon vaan liian nirso. (En ole, mutta let's play with the idea.) Mä olen jotenkin kuvitellut, että mä en olisi nirso, ja että niille asioille mitä sytyttää ei oikein voi mitään. Mun eieiei-asioita ovat mm. seuraavat:

  • Mies on mua pienempi. Mä en halua nimittäin tuntea itseäni sotanorsuksi miehen rinnalla, vaan haluun mua isomman mielen. Pidemmän ja painavamman. 
  • Hevitukka. Sellainen pitkä, hapsuinen. Yh. 
  • Wow ja muut pelit pääasiallisena harrastuksena. Minähän siis saan istua koneella irkkaamassa illat, toki. Mä en vaan itse tajua noita pelejä yhtään, ja oletan että se kävis miehelle raskaaksi jos mä ymmärtämättömyyttäni vitisisin ja dissaisin sille tärkeitä pelejä.

Ei mun mielestä mikään pitkä lista, mutta vissiin sitten "ongelmani voi olla se, että en välttämättä itse tiedä, millainen mies sopii juuri minulle". Hmmm. Eli eikun etsimään mua pienempää hevitukkaista wowittajaa? Rakas Cosmopolitan, enpä kuule usko.

Sinkkumiehet ovat kiven alla. "Alat jo vakavasti harkita, että sinun täytyy muuttaa toiseen kaupunkiin tai jopa maahan." Cosmo ehdottaa että pitää rikkoja rutiinit. Eilen kyllä tuli rikottua rutiineita sitten ihan urakalla, ja ilta päättyi rokkibaarissa tequilan juontiin seurueessa, jossa oli väkeä Serbiasta, Etelä-Koreasta, Yhdysvalloista ja Etelä-Afrikasta. Ihan sillai, se etelä-afrikkalainen oli mahtis. Mutta kun ne sinkkumiehet, jotka olis kiinnostuneita munsta, ovat kiven alla. Mulla ei oo varsinaisesti oo ollut vaikeuksia löytää sellasia "hmmehkä" tyyppejä, mutta kun ne ei oikeen halua vissiin tutustua muhun. Että milläs sitten sen korjaat?

Kipinät eivät sinkoile välittömästi. No tän mää voin myöntää, että jotta mä haluisin nähdä miehen uudestaan, pitää olla edes vähän jotain kipinää. Cosmo neuvoo, että pitää antaa "ihan mukavalle mutta vain kaverilta" tuntuvalle miehelle kolme viikkoa aikaa. Tilanne voi sitten muuttua. Jaa mikä kolme viikkoa, mä en pääse ees toisille treffeille :D Ja noh, mä en koe mitään pointtia siinä että tapailisin "ihan kivaa" tyyppiä kolme viikkoa. Asia olis eri, jos siihen mieheen tutustuis jossain muualla ja sitä näkis sitten ihan vaan muuten. Mutta tuntuu vähän väärältä antaa kiinnostussignaaleja toiselle, jos itte miettii että ihankivamutta. 

Olet liian tottunut yksinoloon. Ahaa, siis se että mä oon sinkku on syy siihen että mä oon sinkku? :D Rakas Cosmo, mää en tajua sua. "Mitä pidempään jatkat soolomatkailua, sitä vaikeampi sinun on oppia ajamaan tandemilla." No mutta kun mun mielestä se ei oo vain mun päätöksestä kiinni. Voin mä päättää että no huomenna sitten alan opetteleen sitä tandemia, mutta ku perkele ei sitä voi yksin tehä.

Hitto tää on kyllä epätoivosta tää touhu. Oikeesti.

Kommentit

Miu
Miu

Joo luin saman. Siis. Äh, mä en edes jaksa enää, ei se oo musta kii!

Mulla on sama, en halua mua pienempää miestä. Ja aina ne kääpiöt tulee kuumottelee, MIKSI?!

 

Mutta tälle sun kirjotukselle; word. Puit myös mun ajatukset sanoiks.

sanumaria
Etkaisäänymuavarte

Mä en kyllä ikinä opi mitään Cosmosta, mutta saa siitä hyvät naurut :)

sensaatio

Joskus se mies, josta ei ensin uskoisi olevan muuhun kuin kaveriksi onkin sitten Se Oikea ;) Ja pelit ymv. harrastukset: kaikilla miehillä on joku meidän naisten mielestä ääliömäinen ja täysin käsittämätön harrastus, johtuu varmaan siitä Y-kromosomista, harrastukselle pitää vain antaa tilaa ja hymyillä sitten nätisti että "no onpa hieno juttu kulta" vaikka asia ei vähempää kiinnostaisi, miehet tekevät sitten saman meidän vaatteiden ymv. kohdalla... 

Cosmosta saa kyllä ihan parhaat naurut :D

sanumaria
Etkaisäänymuavarte

Ei kaikki harrasta wowia tai vastaavia pelejä :)

sensaatio

Onneksi, mutta sitten on formulat, urheilu, postimerkkien keräily jne :D

sanumaria
Etkaisäänymuavarte

Formulat ja urheilu <3 :)

Pinni (Ei varmistettu)

Tapasin keväällä kavereiden kauttta "kivan" tyypin, siis miehen joka oli ihan kiva ja symppis mutta ei jäänyt pyörimään mieleen.

Alkukesästä suplittiin sosiaalisen median kautta paria kimppakyytiä ja majoitusjuttuja ja jossain vaiheessa tuli joka iltaiseksi tavaksi vaihdettua kuulumisia somen kautta... oltiin isommalla porukalla kesätapahtumassa ja tyyppi oli mulle edelleenkin akselilla ihan kiva- ehkä tosi kiva.

Kesän jälkeen tuli vietettyä muutamia viikonloppuja yhdessä edelleen ajatuksena että meillä on ihan kivaa- eikä ainakaan mulla ollut mitään tarvetta parisuhteelle- ja yht'äkkiä erän viikonlopun jälkeen totesin että mulla on ihan helvetillinen ikävä tyyppiä, joka ei ehkä enää ollutkaa "ihan kiva" vaan Tosi Kiva...

No, pointti oli siis se mitä aina toitotetaan että se iskee kun sitä vähiten odottaa...

Pinni

sanumaria
Etkaisäänymuavarte

Niinno, kun olis nyt joku joka olis "ihan kiva". Onneksi on Columbo.

Vieras Mies (Ei varmistettu)

Lukiko siellä jutun lopussa "Kirjoittaja on 30-vuotias viisi vuotta naimisissa ollut kahden lapsen äiti, jolla on kaikki mennyt niin kuin strömsössä ja tietää sinkkuudesta kaiken vaikkein ole ollut sinkku 15 vuoteen". Kuulosti nimittäin just siltä.

Ja joo, kyllähän se oikea sieltä kulman takaa tulee, kun on tullakseen. Pitäisiköhän vaihtaa korttelia, kun näiden kulmien takaa ei tunnu löytyväin kuin kiireellisiä naisia?

sanumaria
Etkaisäänymuavarte

Mä aattelin alkaa päivystää keskustorilla kyltin kanssa. Jos se auttais.

Vieras Mies (Ei varmistettu)

Älä suotta. Sua vaan luultais feissariksi ja niille ei kukaan tule juttelee vapaaehtoisesti.

sanumaria
Etkaisäänymuavarte

Laitan kyltin että "Vie mut treffeille." :D

Sosiaalipornoa

Käänteismaailmassa feissarit korvattaisiin moisia kylttejä kantavilla lepposilla ihmisillä. Käänteismaailma ois kiva ja yllätyksiä täynnä!

vink (Ei varmistettu)

Voisittekste nyt vaikka tuon Vieraan Miehen kanssa viedä toisenne treffeille. Ja sit tietty molemmat raportoi täällä kokemuksensa ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

hei joojoo, tuo vinkin idea on ihan mahtava. treffeille mars!

hanska
Heppatic

mää oon salaa miettiny ihan samaa :D

Mari K.

kohta Vieras Mies paljastaa jo käyneensä joskus sanumarian kanssa treffeillä :D 

.. Nii tai sitte ne menee treffeille ja seuraavalla viikolla saadaan lukea joku älytön imelä rakkaustarina tai vaihtoehtoisesti ne tulee avautuu Lilyyn: "ette usko minkälaisen ääliön kanssa jouduin treffeille!" :DDD 

Ei vaan, menkää ihmeessä <:

sanumaria
Etkaisäänymuavarte

:D

Mulla on hei niin tiukka kriteerilista että ei siihen vaan yletä :D

Kommentoi