Nauru pidentää ikää

Jos tuo sanonta pitää paikkansa, niin taisin saada muutaman lisävuoden elämään tänä viikonloppuna. Olin nimittäin katsomassa muodostelmaluistelun SM-kisoja Turussa, ja katsomosta löytyi melkoinen kokoelma vanhoja luistelukavereita. Hirvittävän moni jutuista alkoi ”ahaha, muistaks kun” ja päättyi hervottomaan naurunkätkätykseen. Aivan huippua nähdä vanhoja tuttuja, ja taas muisti virkistyi uskomattomilla jutuilla kisavuosista. Vaikka se tarina, jossa eräs nimeltämainitsematon tyttö ohjelman alussa kaatui eikä löytänyt enää paikkaansa, ja päätti sitten vaan lähteä pois jäältä. Kesken kilpailun. Siinä hämmentyivät niin tuomarit kuin joukkuekin, eikä kukaan oikein tiennyt mitä pitää tehdä. 

2013-02-24_16.55.29-1.jpg

Tai se tarina, kun eräissä kisoissa kisasuorituksen jälkeen palattiin takaisin katsomoon ja kaivettiin sekä rillit että kisaeväät esille. Valmentaja katsoi touhua ja totesi: ”Ei mikään ihme että te jäällä törmäilette toisiinne, puolet joukkueesta kaivaa rillit kun päästään katsomoon”. No ei muuten olisi nähnyt hei sinne jäälle mitä siellä muut tekivät. 

2013-02-24_10.45.39-1.jpg

Tai se kerta, kun eräs täytti 18-vuotta kisaviikonloppuna lauantaina. Ja lähti ostamaan Salesta kaljaa ihan vaan koska pystyi. Tarina ei kerro juotiinko ne kaljat kesken kisareissun vai ei 🙂

Eväsrepun sisältökin on jäänyt mieleen elävästi. Jackymakupalaa, Pilttiä, noin kilo mandariineja ja jollain oli aina niitä suojakaasuun pakattuja lihapullia. 

Ihanat naiset jäällä, toivottavasti nähdään taas porukalla pian!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *