Ne ihan omat häät

Blogia tänne Lilyyn aloittaessani olin aika varma, että kun yksin on jäänyt niin yksin jää. Siis yksin, tarkoittaen että hankin ne 100 kissaa, pari undulaattia ja muutaman vompatin ja olen se hullu kissaundulaattivompattinainen. Toisin kuitenkin kävi, pyytämättä (no ok, toivoin ihan pirusti koko ajan mutta ihan salaa vaan) ja yllättäen. Rakkaus löytyi lähempää kuin olisin voinut kuvitella ja kaikki on nyt vaan niin hyvin. Tekstiä paremmin hääpäivän fiiliksiä voi kuvata vain näyttämällä ne omasta mielestä tunnelmallisimmat valokuvat ja soitamalla repeatilla meidän häätanssia (kai se oli valssi, mutta ei me ehkä osattu sitä valssina tanssia). Olkaatten hyvät siis, kaikki tyypit jotka ovat jättäneet ikinä kommentteja, ja kaikki tyypit jotka olette näitä juttuja lukeneet.

Ensin se biisi. 

Ensin käytiin maistraatissa (nopeasti, oltiin valmiit itseasiassa 8 minuuttia ennen kun meidän aika edes oli). Siitä suunnistettiin syömään Saludiin (jossa talo tarjosi skumpat, aika jee yllätys oli se) ja ruokaähkyn jälkeen tultiin omalle pihalle kilistämään kavereitten kanssa maljoja ja syömään munkkeja. Kuvat otti Sakari Karipuro.

Kilistelyiden, halausten ja muiden jälkeen lähdettiin kohti kesän parhaita festareita, joihin festareiden järjestäjä ystävällisesti upotti (suurimmalta määrältä muita osallistujia salaa) meidän pienen hääjuhlan. Rannassa soitti bändi (tuota Samaen biisiä), ja toivon todella että en ollut ainoa jolla oli silmännurkassa kyyneliä. Nämä seuraavat kuvat otti Paavo Tawast.

Parempia juhlia ei olisi voinut olla. Kaikki ystävät lähellä.

Kommentit

annakarin
Anna Karin

No kertoo kai tarpeeksi, että tuli itku jo biisin aikana. Sä näytät onnelliselta, ja onnellista ihmistä kauniimpaa ei ole olemassakaan.

sanumaria

Biisi on kyllä niin rautaa. Varsinkin kun sanat osui ihan kun nenä päähän tähän juhlaan :)

Unia

Toinen itkis täällä kans hei ^^;  Näistä kuvista henkii semmoinen määrä onnea ja rakkautta että onnentoivotuksia ei tarvita, sitä teillä selkeästi on ihan omasta takaa <3 

sanumaria

Awww, kiitos <3

Ei ihan kaikki. Niisk <3 <3

sanumaria

Olis pitänyt sanoo sille kiipeilyäijälle että jättää sut roikkuun narun varaan niin olisin saanut pidettyä pidempään täällä! 

ilona2 (Ei varmistettu)

Onnittelut pitkaikaiselta (mutta tahan asti hiljaiselta) lukijalta! Ja kiitokset kivasta blogista kanssa!

sanumaria

Kiitos kovasti! :)

Anna Karhubear

Ihania kuvia! Päivänne näyttää olleen täynnä onnea. Ja siis paljon onnea vielä kerran! Munkkitarjoilu on myös mahtava idea, kiitos vinkistä meidän hääjuhlaan.

sanumaria

Munkit oli erityishyviä, paitsi ehkä pienten lasten vanhempien mielestä. Sokerihumala++ :D

Luminosa

Ihanaa! :) Onnea paljon, jos en ole vielä muistanut onnitella! Biisistä tuli kylmät väreet.

sanumaria

Kiitoksia :)

Silkkitassu

Onneks olkoon! Todella kaunista!

sanumaria

Kiitos :)

Satumaah
Satumaailmassa

Onnistut kyllä välittämään tunnelman biisin ja kuvien avulla. Onneksi olkoon, kaikesta. :)

sanumaria

Hyvä jos välittyi, vieläkin kyllä ihan omaa sydäntä lämmittää kun kuuntelee tuon biisin :)

Seregi
Sekaisin Seregistä

Ihanan yksinkertaiset juhlat. Aiemmista kuvista ja teksteistä luulin, et juhlat olisivat olleet pienessä kupoliteltassa. Onnea vielä :)

sanumaria

Haha, no tavallaan ne olikin. Ainakin se kupoliteltta oli täys ilmapalloja kun menin sinne nukkumaan, että kai siellä jonnin sortin bileet oli :D Suurempi tohina siellä tosin oli siellä geneerisellä festarialueella :)

Ede@

Aivan upeat häät!.
niin paljon rakkautta iloa
ja ei turhaa ressiä<3

Mahtavuutta kuvat.

Onnea avioparille:).

sanumaria

Kiitos! Turha stressi jäi kyllä pois, ihan huippua oli se!

Tucca (Ei varmistettu)

Ou wau, miten tyylikäs morsiuspari! Harvoinpa vieraiden ihmisten hääkuvista ja juhlakuvista mitään erityistä välittyy, mutta näissä taisin olla mukana ihan paikan päällä. Ainakin tuntuu siltä :D
Olkaa onnellisia ja kiitos kun välitit tunnelmat meille :)

sanumaria

Ota vielä munkki niin saat samat ruuatkin kun juhlaväki. Kiva kuulla että tunnelma välittyi, meillä ainakin oli ihan superkiva päivä :)

Kommentoi