Nostalgiatrippi vuoteen 1999

Eilen oli kyllä sellainen paluu menneisyyteen että heikompaa olisi hirvittänyt. Hervannan takametsiin, Teekkarisaunalle oli kutsuttu vuosina 1995 – n.2000 tietotekniikan opiskelunsa aloittaneita. Oli kyllä ihan huikeaa kun tuntui että astumalla ovesta sisälle astui samalla huitaisten vuoteen 1999. Tuttuja vanhoja kasvoja, tuttuja ääniä, kerta kaikkiaan aivan mahtavaa.

2012-09-28_21.29.22.jpg

Korttirinki kokoontui nopeasti pöydän ympärille ja leppoisa tupen pelaaminen alkoi. Oikeastaan jo pelkästään pelin kuuntelu toi mieleen niin paljon sellaisia kivoja muistoja opiskeluiden alusta että ihan itseäkin nauratti miten vanhaksi sitä on tässä kasvanut.

2012-09-28_23.15.39.jpg

Keskustelun aiheet toki olivat hieman erilaisia kuin silloin viime vuosituhannella (jessus mää oon jo vanha). Eilisen illan bileiden sijaan puhuttiin siitä että missä kukakin asuu, montako lasta kenelläkin on, onko työtilanne mikä ja niin edelleen. ”Muistatteko kun..” oli varmaan se yleisin aloitus jutuille ja ”Tää on kun kotiin olisi tullut” oli se toinen. 

2012-09-29_00.41.46.jpg

 

Ilta oli melkoinen menestys, toivottavasti joku jaksaa (itsehän en tee mitään) järjestää tällaisen luokkakokouksen vaikka viiden vuoden päästä 🙂

Mä jopa muistan ton koreografian sieltä fuksivuodelta! Tää biisi soi AINA teekkarihymnin perään ja saa yhä suupielet ylöspäin 🙂

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *