Nöyryyttä opettelemassa

Jokaisen elämässä tulee heti, jolloin on syytä opetella hieman nöyryyttä. Mun elämässä se oli kyllä tänään hiihtoladulla. Mikä ihme siinä on että vaikka kuinka kuvittelet meneväsi edes säällistä vauhtia, niin oikealta ja vasemmalta menee mummoa ohi niin että tekarit vaan loksuu? Mummot, nuo arjen sankarit!

Ei auta vaikka on oikeen tecnoproultrasukset jalassa, sunnuntaihiihtelijä vauhdilla mennään. Mummojen latuja tukkimassa :)

Onhan se nyt kuitenkin jollain tavalla kivaa hiihdellä menemään (välillä kuolemanpelkoa kokien kun alamäen jälkeen onkin mutka ja hiihtotekniikka soveltuu lähinnä vaan suoralle ladulle) kun on lunta ja pari astetta pakkasta ja autolla odottaa termarissa kuuma mehu. Ei sillä että hiihto olisi jotenkin oma lempparilaji, mutta näin talvisaikaan tulee oltua vähän liian vähän pihalla, ja jäätikköjuoksu ei vieläkään ole mitenkään erityisen miellyttävä laji sekään. Että jos vaikka käy välillä vähän sivakoimassa, ei se tarkoita vielä että olisi jotenkin hullu, vinksahtanut tai keski-ikäinen?

Kommentit

sinisiipi
Seikkailu Aasiassa

Mä ainakin hiihdossa nautin eniten omasta vauhdista, meni sitten mummot ohi tai ei (ja aina silloin tällöin kyllä menee, kyllähän se vähän kirpaisee). Et siis ole ainoa, jonka vauhti ei aina päätä huimaa, mutta hiihto on silti hyvällä säällä hauskaa!

sanumaria

Mä ajattelin mennä tänäänkin töitten jälkeen vähän Martsan ja Hartsan hengissä sivakoimaan, mutta pakko myöntää että pelottaa mennä sinne pimeään metsään :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Siis mitä piilevää voimaa noissa mummoissa on? Aerobic-tunneilla niillä on x3 isommat painot kuin muilla? Ne osallistuu tuosta vain crossfit-tyyppisille tunneille tai intervallitreeneihin, kun itse on ihan paskanjäykkänä oottamassa mitä rääkkiä tulee seuraavaksi.. No vesijuoksussa se on lähinnä raivostuttavaa kun ne menee huonon tekniikan vuoksi ohi tuon tuosta, kun vetää koirauintityylillä, ja katsoo kummeksuen miten toi nuori voi jäädä noin pahasti kakkoseksi. :D

sanumaria

Mummot on ehkä piileviä supersankareita. Käsittämätöntä possea! Haluun ittekin olla supersankarimummo sitten isona.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.