Pimeä ritari – syyskuu 2009

Syyskuussa 2009 vietettiin kiireisiä aikoja. Täyspäiväisen työn ohella toimin tuottajana NääsPeksin produktiossa Pimeä Ritari. Joka siis tietenkin kertoi Batmanista (Dark Knight you know). Syksy oli hauska, haastava mutta ennenkaikkea se kiisi ohi ihan hetkessä. Haasteen päivämääräksi annettiin 18.9.2009, ja sinä kyseisenä päivänä olen ollut jossakin seminaarissa TTYllä ja kysellyt lounasseuraa hampurilaisen merkeissä. Rakkauteni hampurilaisiin on kestänyt pitkään. Hieman ennen haastepäivääkin kävin hampurilaisilla. Työkaverin kanssa.

9233_134027473042_6502570_n.jpg

Kuvassa selkeästikin odotetaan omaa annosta saapuvaksi. Deittirintamalla vuosi 2009 oli aika hiljainen. Mutta FBn mukaan kävin ainakin yksillä deiteillä:

”oli mahtavilla treffeillä: katottiin Autot-leffa ja leikittiin legoilla. Treffiseura oli tosin hieman nuorensorttista ja nukahti kaksi pikkuautoa käsissään ysiltä.”

Ja niitä Face of the day -kuviakin otin vielä. Tässä tyylinäyte syyskuulta:

03092009.jpg

Muuten syyskuu meni niin täysillä speksijuttuja tehdessä ja säätäessä, että ei sitä ehtinyt muuta tehdäkään oikein. Töitä, speksiä ja treenejä. Life was good!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *