Pohjaton kaivo

Etkaisäänymuavarte

Pumpuin Lotta uteli muilta, paljonko sitä tulee kulutettua rahaa liikuntaan. Alkoi (vähän) kiinnostaa, joten katsotaas. Jos vaikka koittais rajata tämän nyt tähän vuoteen vaikka. 

Salijäsenyys: 65€/kk (liittyessä en maksanut mitään kun oli joku tarjous)

Uudet reenitossut: 50€ (Zalandon halvennuksesta)

Treenivaatteet: tää on aika paha. Ihan joka kuukausi en osta, mutta sitten joskus ostan enemmänkin. Kun mulla on sillai sali/akkajumppa/luistelu/ulkoliikuntareenivaatteet erikseen, niin mitähän tosta tulis sitten kuukausitasolle jaettuna. Hmmhmmm. Ehkä 60€. Just nimittäin ostin uuen treenipaidan (20€) ja kohta tulee lasku uusista luistelutrioista (60€). No sanotaan että 50€/kk menee treenivaatteisiin.

Muut treenigearit: Pyyhkeet, vetoremmit, hanskat, pompulat, uuet juomapullot, treenivihko/treeniappsit puhelimeen, palautusjuomat ja proteiinit. Olen yltiöoptimisti ja sanon että 10€/kk.

Kisalisenssi ja vakuutus luisteluun: 75€

Muut luistelujutut: Kisamatkat ja puvut vievät aina rahaa, että kuukausitasolle laskettuna jotain 10€ (Valmentajalle kisamatkat ja majoitus ei maksa, mutta puvut ja hiusjutut ja sellaiset maksan itse).

Muut liikuntamaksut: En oo tainnut käydä uimassa kun ehkä pari kertaa, ja se on matkakortilla vaan joku kolme - neljä euroa. Aika häviävän pieni osuus siis.

Personal trainer: No tämä nyt on sitten yllättäen isompi sijoitus. 450€. Ohhoh. No on kyllä ollut hintansa arvosta kultaa, treenien tempo ja meno on ihan toisenlaista.

Uskaltaakohan tässä edes laskea että mitä tosta tulee?

Noin 200€/kk. Voishan sen rahan pistää idioottimaisempaankin juttuun kun itseensä. Ei sillä että olisin aina mitenkään lampolan villavin lammas, tai kanootin terävin inkkari, mutta näkisin että parin sadan euron sijoitus omaan hyvinvointiini ei oo edes paljon.

Ja niin, kävin juokseen parhausihmisen kanssa rappusia.  Oli kivaa! Ja rappuset oli pitkät. Eikä maksanut kun vaivan :D

Kommentit

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.