Puolanka kutsuu perkele

Etkaisäänymuavarte

Pari whineä päivän päätteeksi:

  1. Raejuusto. Yök. Lohduttavaa ajatella, että mulla on vielä aikaa tässä opetella tykkään raejuustosta. Koitin tänään upottaa raejuustoaamupalaa sotkemalla juustot puuroon. Hyi hitto oikeasti. Ei se maku, vaan se tekstuuri suussa. Toivoa on kuitenkin vielä. Not.
  2. Hurjat  muodonmuuttajat. Millä jipolla tvläskit saa KOLMEKSI KUUKAUDEKSI hyvännäköisen (ja ilmeisen vittumaisen, tarvittaessa) personal trainerin kotiinsa asumaan? Mulle ja.
  3. Hurjat muodonmuuttajat, 2. Tyypit laihtuu vuodessa 100kg, ja mä en saa laihdutettua viittätoista. Johtunee kohdasta 2. Saatana.
  4. Miksen mä asu Puolangalla? Siellä olis samanhenkistä väkeä.

"Kun pessimisti vajoaa todella pohjalle, se onkin vasta välipohja."

"Jos haaveilee, että menee hyvin, niin pettyy. Ja jos ajattelee, miten huonosti voi mennä, niin ahdistuu."

Kommentit

visitorone (Ei varmistettu)

Ihan ykkösblogi! Ihan tyhjänpäivänen, mutta silti hauska ja niin pessimistisen Suomalainen. Osaat hauskasti kirjottaa arjen pikku idioottimaisuuksista ja sulla on hauskoja ajatuksia. Keep it going!

Sen verran tuosta sinkkuiluhommasta. Itekki olin vielä vuos sitten sinkkuna ja painin aika lailla samojen juttujen äärellä (ollaankohan me tapailtu samaa tyyppiä? Kerran tapasin baarissa tyypin jonka raahasin kotiin ja jolta melkeinpä väkisin otin puhelinnumeron ulko-ovella, kun se ei ollu sitä aikasemmin antanu. 1 vihje:UNOHDA! Sitten laitoin sille viestiä seukki päivänä. 2.vihje:UNOHDA! Ja sovittiin varmaan kolmet treffit, jotka se aina peru 3.viiminen varotus:UNOHDA!). Mulla oli mukava harrastus ja mukavaa muutenki, puuttu vain se rakkaus. Nyt on rakkaus ja on mukavaaMUKAVAA!:) hmm..harrastukset on tosin jääny vähemmälle ja perse alkaa kasvamaan sohvan myötäsesti, mutta mitä sitte, minua rakastetaan!:) (toistaseksi...)

sanumaria
Etkaisäänymuavarte

Jee! Tyhjänpäiväsyydet on parasta. Tai tyhjäpäisyydet :D

Voi hyvinkin olla toi peruja sama tyyppi, pitää heitellä kivillä sitä ku näkee joskus (toivottavasti en nää).

Minnuska

Kyllä vaan on lohduttavaa luettavaa nämä tekstit ! Osaisinpa itsekin pukea kaiken noin hyvin sanoiksi..

Olen monesti itsekin ihmetellyt miten helvetissä jenkkilässä onnistuu noi superlaihdutukset ja ollaan niin onnellista että ja saadaan kaikkea ihanaa palkinnoksi ja aviopuoliskot lankeaa jalkojen juureen.. kun omassa liitossa saa lähinnä vaan vittuilut niskaan kun on perä levinnyt ja laiskottaa... Siippahan siis on liki samankokoinen kuin allekirjoittanut. Mielestäni tsemppaaminen ei tarkoita kettuilua ja mollaamista...

Itse en ole vielä keksinyt hyvää tsemppiskeinoa pudottaa painoa, vaikka sitä olis yllinkyllin halukkaille jaettavaksi.. Ja kun ravitsemusterapeuttikin (juu-u, olen käynyt semmoisellakin) totesi että sitä makeankeskusta ei sit aivoista löydy eli sitäkään ei voi operoida...

sanumaria
Etkaisäänymuavarte

Ne superlaihdutukset onnistuu (paitsi viime jaksossa ei onnistunu) varmaan siksi, että 

- siinä on kameraryhmä -> ei kehtaa lusmumta

- PT kaveri oikeasti huutaa koko ajan vieressä -> ei kehtaa olla tekemättä

- kameraryhmä -> julkisuutta (positiivista) kun onnistut

- TV-kanava maksaa sulle kotisalin, ruoat ja PTn.

 

Vierailija (Ei varmistettu)

Selasin sattumalta taaksepäin, enkä tiedä onko raejuustokriisi jo poistunut kokemuspiiristä tai onko tämä jo kokeiltu, mutta: KESO - ei läheskään niin pahaa kuin raejuusto voisi olla.

sanumaria

;D Täytyy kokeilla kun pääsen yli tän hetken raejuustotraumoista.

Kommentoi