Rahat takaisin

Saako rahat takaisin kuntosalilta, jos treeniä häiritään? Ei oo kiva punnertaa naama punaisena kun vieressä koipiaan venyttää hyvinkin hyvinmuodostunut komea nuorimies. Menis muualle venyttelemään perkele. Ei tuu nättiä jälkeä jos keskittymiskyky herpaantuu ja tippuu naamalleen kesken punnerruksen.

Kommentit

Hear Hear!

Oikeastaan tuo on yksi syy siihen, miksi suosin vain naisie tarkoitettuja saleja. Virallinen selitys on, että en itse halua olla miesten töllättävänä (salilla olo on hurjan intiimiä puuha loppupeleissä). Mutta sekin on käynyt mielessä, että en voisi todennköisesti keskittyä kunnolla, jos lähistöllä on kivanoloisia mieshenkilöitä.

sanumaria

Mä jotenkin en usko että ne miehet jaksaa töllätä :D Jos jaksaa niin siitä vaan. 

Hear Hear!

No en oikeestaan minäkään nykyään, mutta oon huomannut, että jostain syystä salilla olo oikeasti on mulle vähän sellainen rauhoitettu yksityisalue, johon en kaipaa miehiä.  Jos otetaan huomioon, että kärsin ennen kuntosalihäpeästä, niin oon jo pitkällä sen suhteen, että muuten salilla oo ei aiheuta enää mitään tuskia.

sanumaria

Se on kyllä hyvä että pääsit kammosta yli. Ja ne hyväkroppaiset pojat ON häiritseviä. Varsinkin kun on sillai totaalisesti ei-hemaiseva, hiki valuu nenän päästä ja kiroilee ja ähisee :D

Hear Hear!

Nimenomaan. Ja kun salilla joutuu tahtomattaankin hiukan kiusallisiin asentoihin ja kuvakulmiin.

sanumaria

Onneks ne miehet joutuu kans. Ja ne vasta ähiseekin. Kun pikkuvauvat, jotka turistaa vaippaan juttuja ;)

Kommentoi