Raju paljastus: sinkun perjantai-ilta

Tästä piti tulla ihan normaali perjantai-ilta. Töiden jälkeen salille, sitten täysin hikoamaton kun olen, niin villien ja hauskojen ystävieni kanssa oluelle ja siitä limusiinilla Helsinkiin ja lento Berliiniin. Toki skumppaa juoden ja kevyesti nauraen, hienoissa vaatteissa. Matkalta löytyy se elämän mies, joka sattuu olemaan vielä saksalainen aatelispoika.

Eiku.

Tassuttelin illan ratoksi Prismaan, joka oli täynnä pusuttelevia ja toisiaan käpelöiviä pareja (missä olivat ne väsyneet ja riitaisat parit häh?). Hyllystä irtokarkkia pussillinen, pakastimesta mozzarellatikkuja ja kotiin. Ilta kuluukin kivasti tämän herran seurassa (kiitos DVD alennuslaarien).

Lisäksi olen tuhlannut nämä-rahat-käytän-talvisaapikkaisiin-jotka-ovat-lämpimät-ja-järkevät -rahani Conversetossuihin ja paistinpannuun. Oli pakko ostaa uusi pannu, koska alkoi tympäännyttää tämä voileipägrillileipä-ruokavalio. Ja ne tossut, noh. Leikin että sain ne kaupan päälle. Eri kaupasta. Pakkasten saapuessa käy sitten taas hakemassa  uudet Kuoma-saappaat Prisman lastenkenkäosastolta as usual. Mutta eikö ole hienot!

Saatoin käydä myös poimimassa marjoja pihalta. Oh will somebody stop me before this gets out of hands! 

Peter Falkin kuva ja tossukuva.

Kommentit

Hear Hear!

Toisen sinkun iltaan kuului katsoa Prinssille morsian, kun ei muutakaan tullut ja tönöttää parvekkeella niska kenossa yrittäen bongailla niitä luvattuja tähdenlentoja.

Huoh.

sanumaria

Ai niin niitä jotain perseitä lentelee, meen kattoon jos näkis! Kiitos :)

thegirlnamedStu

mahtavasti kirjoitettu, kiitos tästä! sait hymyn huulille - aurinkoista viikonloppua :)

Turhat jorinat

Hyvä valinta, onneksi olkoon! -Samoja tossuja olen itsekin kuolannut, mutten tähän mennessä keksinyt, millä finansseilla sellaiset irtoaa. Kyllä ihmisen pitää välillä saada sitä mitä hän haluaa, eikä sitä mikä on järkevää. Muuten menee elämästä maku.

PS. Perheellisen perjantai-ilta meni jokseenkin samalla lailla, mitä nyt muutaman kerran heräsin (eri) filmin jälkeen vauvaa ruokkimaan. Ruoka tosin oli parempaa, kun mies laittoi superhyvää guacamolea ja muuta namia texmex-pöperöä :)

Kommentoi