Reissusta festareille

Kahden päivän työreissusta selvitty, ja aamupäivän työrupeaman jälkeen on syytä pakata takapihafestivaalitarvikkeet reppuun.  Pakkauslistaa muistellessa voi kuitenkin vähän esitellä eilisen kävelylenkin satoa (oli muuten huono lenkki, mulla on vissiin nilkkatulehdus). 

Urbaani sanakirja kertoo nilkkatulehduksesta seuraavaa: Voimakas humalatila. Aiheuttaa usein toiminta- ja puhekyvyn heikkenemistä. Toipumisaika noin 1-2 päivää. Jutillakin oli kultajuhlissa viime keväänä nilkkatulehdus, muistatteko?

Pikkusen on turvonnut toi oikea jalka. Mutta kiinnittäkää sen sijaan huomio mun nimikkokenkiin! Ei voinut jättää hyllyyn, kun niissä kerta luki oma nimi:

Tarkoitus oli työreissulla harrastaa liikkumista, esim. joogata hotellihuoneessa. Mutta kipeä nilkka esti senkin. Ja se fakta, että keskellä mun hotellihuonetta oli tolppa.

Offia, floutink divaisis, makuupussi, matkatyyny, villasukat, bikinit, pyyhe ja haalari. Mitä muuta sitä nyt tarvii? Paitsi wasabimarinoituja pihvejä, maissia ja muuta sellaista. Hyvä tästä tulee!

Kommentoi