Saisinko minäkin sponsorilahjoja?

Kaikki hyvät ja hienot bloggaajat saavat tuotelahjoja, joita sitten testaavat tai arpovat lukijoilleen. Paitsi minä. Tosin, mä en kyllä usko että haluaisin kauneustuotelahjoja tai sellasia, mutta tiedän kyllä mitä voisin ottaa vastaan. Nyt tulevat sponsorini, olkaahan tarkkoja. 

Arvon markkinointi-ihminen siellä Linkosuolla. Olisin paras varrasleipälähettinne ja lupaan kehua varrasleipäänne estottomasti intternetistä, enkä todellakaan kieltäydy mikäli päätätte suoda minulle viikottaisen varrasleipäannokseni. Ostin eilen nokkosvarrasleipää, koska samaistun siihen. Olenhan itsekin kova, kuiva, sisältä vähän vihreä ja piikikäs kuin nokkonen.

Arvon markkinointi-ihminen siellä Kallen mätitahnatehtaalla. En tiedä mitään niin hyvää kuin originaali Kallen mätitahna. Tai no sanotaan että olette ykkösnelikossa. Tuotteenne sopii mainiosti edellä estottomasti kehumani varrasleivän kanssa yhteen.

Arvon markkinointi-ihminen siellä Eldoradon toimiston maisemakonttorissa. Olen varma, että sinulla on siellä sellainen. Jos ei ole, pitäisi olla. Nimittäin uskon olevani vastuussa kahdeksasta prosentista siitä punaisesta pestosta joka Suomessa kulutetaan vuosittain. Ja viidestä prosentista vihreästä. Olen myös aika varma siitä, että sinulla oli näppisi pelissä.

Arvon markkinointi-ihminen, joka vastaat PepsiMaxista. Minä taidan rakastaa sinua. 

Nyt menen tuohon sohvalle odottelemaan tuotesponssorointeja iloisin mielin. Ehkä kaadan lasiin kylmää PepsiMaxia ja teen nokkosvarrasleipää, joista toiseen palaan menee päälle Kallen mätitahnaa ja toiseen Eldoradon punaista pestoa. *krhm* 

Eikä edes hävetä tämä tuotesijoittelu blogissa!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *