Secret crush

Mulla on salainen ihastus. Jos lapsuuden prinsessaleikit kävisivät toteen, tietäisin nyt jo prinssinkin.

Ootteko koskaan miettineet, että noilla kuninkaallisilla ei oo sukunimeä? Harry Wales. Vinkeetä. Onko muita joilla on salaisia prinssi-ihastuksia?

(Kuva, kuva, kuva)

Kommentit

Jii (Ei varmistettu)

Kyllä vain! Ja mikä parasta, niitä on (tai noh, oli...) kaksin kappalein: Harryn hurmaava isoveli William (inhoaisin Katea Williamin "viemisestä", ellei hän olisi niin ihastuttava, kaunis ja tyylikäs) ja länsinaapurin heart-throb Carl Philip.

sanumaria

William Wales <3 Carl on kyllä kans ihku, miksi prinssit on niin söpöjäkin vielä?

Hear Hear!

Mun prinssipuoliso olisi ehdottomasti Carl-Philip, oijoi. Käsittämttömän komea, taiteellisesti lahjakas, eikä olisi niin suuria paineita, kun ei tod. näk. ole perimässä kruunua.  Ainoa kuninkaallisihastus ja jatkunut jo vuosia, sen takia en kykene  millään hyväksymään sitä sen tissityrkkyä tyttöystävää. Jos joku muu sen vie, niin olisi edes laadukkaampi.

Vanhemmista kuninkaallisista Tanskan Fredrik on kyllä aika hurmaava myös. Eikä uskoisi yli nelikymppiseksi.

Olisi muuten kätevää naida prinssi, niin ei tarvitsisi ksitellä sukunimikysymystä. (vaikka periaatteessahan englantilaiskuninkaallisten sukunimi voisi olla Windsor)

Maisteri (Ei varmistettu)

Onhan niillä sukunimet! Ruotsin kuninkaalliset on Bernadotteja ja brittiläiset Windsoreita. Kyllähän ne esim. lapsina kouluissa käyttää tuota "tavisnimeään" eikä opettaja kutsu ketään "hänen kuninkaallinen korkeutensa, kruununprinssi William, tulisitko kirjoittamaan vastauksen taululle".

(Carl Philip on kyllä ollut aina mun suosikki. Tai sitten Norjan Haakon, mutta en tykkää sen parrasta :)

sanumaria

Ei ole sukunimiä! Williamin ja Harryn koko nimet kuuluvat seuraavasti:

His Royal Highness Prince William Arthur Philip Louis of Wales ja His Royal Highness Prince Henry Charles Albert David of Wales. Että eivät oo Windsoreita. Paitsi että kuningattaren ja miehensä miespuoliset jälkeläiset joilla ei ole kuninkaallista arvoa voisivat käyttää "sukunimenä" Windsoria, jos haluaisivat, mutta ei tiietä että onko kukaan oikeastaan ei-kuninkaallinen sitten. Monimutkainen asia. 

Mutta näillä on vissiin sitten toi "housename", eli of Wales. Joka ei ole kuitenkaan sukunimenkaltainen pysyvä nimi. 

Kyllä, mulla on liian tylsää.

Hear Hear!

Niin siis virallisesti ei olekaan sukunimiä, mutta ajattelin siis sitä, että teoriassa ovat Windsorin sukua, eli JOS Englannin kuningashuone yhtäkkiä jostain syystä päättäisi ottaa sukunimet käyttöön, niin se hypoteettisesti olisi se dynastian nimi eli Windsor. Of Wales on arvonimi, joka annetaan miespuoliselle kruununperijälle ja hänen pojilleen. (fun fact, jonka opin juuri, dynastian nimi ei itseasiassa aina ollut Windsor, vaan Saxe-Coburg and Gotha. Siinä vasta vinkeä nimi olisi)

Samaan tapaan Ruotsin kuninkaalliset olisivat Bernadotteja, vaikka virallisesti eivät nimeä käytkään.

Williamin virallinen "nimihän" muuten piteni lisää naimisiin mentyä, kun siihen tuli vielä se the Duke of Cambridge 

Kyllä, olen ollut pienestä asti salainen kuninkaallishullu. :D 

nansk

Oi Harry, tuo punapäistä suloisin (: Namunen. Eikä se prinssiyskään tosiaan haittaa.

Ps. Kannattaa prinsessahumuissa katsella The Young Victoria. Ihan tosi. Miksen minäkin syntynyt prinsessaksi 1800-luvulla?

sareiv (Ei varmistettu)

Mitä niillä sitten lukee esim. luottokortissa? Ku tämmösellä taviksellahan on sukunimi etunimi, niin onko niilläki vai vaan pelkkä etunimi vai vielä tittelit päälle?

sanumaria

Jos Harryllä on armeijakamoissa että Harry Wales, niin varmaan se :D

Kati Toivanen
Kaksi-nolla

Ottamatta kantaa sukunimiin prinssi-ihastukseni on Haakon. Ah!

Kao Kao

Mut jos sen nimi on oikeasti oikeasti (virallisesti?) Henry, niin miksi sen sotakamoissa lukee Harry? 

ja en minä täällä lue yli vuosi vanhoja postauksia :D

Kommentoi