Sinkkubanaanit

Etkaisäänymuavarte

Lievästi sanottuna hieman hämmennyin tänään kaupassa. Siellä oli tarjolla sinkkubanaaneita. Mietin tovin että niin kyllä mä ne korit tajuan mutta eiks sinkkubanaanit oo jo vähän jotenkin... vihjailevaa? Kunnes sitten luin tarkemmin.

Pitkät piuhat näin torstaisin mulla.

 

Kommentit

Pyjama
Pyjamapäiviä

Minun piti miettiä kaksi kertaa ennen kun tajusin mitä ihmettä olet ajatellut. :D :D Hyi! ;)

Mutta kauppias lienee "todellisen" ongelman liepeillä. Irrallisia banaaneja varmaan jää aika paljon laatikoiden pohjalle.

AudreyN (Ei varmistettu)

Ahh irtobanaanit, heviosastonhoitajan ikuinen ongelma. Jos on vaan aikaa niin jääkääs hetkeksi seuraamaan miten tyypit käyttäytyy banaaneita valkatessaan. Voisin väittää että ainakin puolet ellei suurempi määrä ihmisistä nappaa käteensä tertun ja irrottaa sen YHDEN halvatun banaanin siitä irti. Niin ettet sitä yhtä sitten vaan jaksa syödä? Eikä tietenkään voi napata niitä irtobanaaneita haluamaansa määrää, ei tietenkään. Siinä ne "sinkku"banaanit sitten odottavat mätämistä ja biojäteastiaa...
Ilmeisesti ne irtobanaanit pelottavat asiakkaita siinä määrin, että ne täytyy tuolla tavalla inhimillistää laittamalla ne erikseen nimettyyn koriin :D
Jollei joku vielä tästä paasauksesta arvannut, niin kyllä, olen ollut kaupassa töissä :D

...

minä olen sinkku ja juurikin ostan banaaneita yleensä 2/3 kappaletta sen mukaan miten kypsiä ne on! ja joskus päädyn sen yhdenkin tertusta poistamaan... kun näin nimenomaan sinkkuna tuppaa käymään niin, että kotona lämmössä ne banaanit kypsyy ja ruskistuu aina turhan nopeaa verrattuna siihen tahtiin, kun niitä syö. 

mutta juu tästä viisastuneena voisinkin jatkossa yrittää poimia vaikka kaksi tai kolme sinkkubanaania.

Meillä sama asia on ilmaistu pikkaisen apeammin, kyltissä lukee: olen yksinäinen.

Tyhjä

Ei kuitenkaan näyttänyt kaverina olevan yksittäispakattuja kortsuja.

sanumaria
Etkaisäänymuavarte

Banaanien jälkikasvu on siis toivottua :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.