Strutseja ja hippilehmiä

Eilinen oli sellainen kotiseutumatkailupäivä. Ahlmanin tilan lisäksi kävin parhausihmisen kanssa Syrjysen strutsitilalla. Koska noh, strutseja. Ja kaikkia muitakin elukoita oli, kuten niitä hippilehmiä. Olisivat kaivanneet parturia kovasti ne lehmät:

Hippilehmien lisäksi oli bambeja, pupuja, lampaita, possuja, kanoja, villisikoja ja niitä strutseja. Oli yksi strutsi:

Ja kaksi:

Eläinten ihmettelyn jälkeen todettiin, että Pälkäneen vanha rauniokirkkohan on ihan vieressä ja paineltiin sinne.

Edelleen oli raunioina, ei mitään uutta siis siinä mielessä.

Kotiseutumatkailu oli kyllä kivaa, ihan kovin kauas ei tarvi mennä että on jo sitä perinteistä Suomi-maisemaa tarjolla. Pälkäne ja Kangasala riittää!

Näitä harjumaisemia katseltiin Vehoniemen näkötornista. Komiaa ja kannatti kivuta ne säälittävät 66 porrasta ylös asti. 

Lähimatkailusuosituksiin voin nyt lisätä (Pyynikin näkötornin lisäksi, ah ne vastapaistetut munkit...) Pälkäneellä sijaitsevan Strutsitila Syrjysen sekä Vehoniemen. Vehoniemessä on nähtävillä myös museoautoja, ja molemmista paikoista saa pullaa ja kahvia. Olennaista, eikö?

Kommentit

Tiina007 (Ei varmistettu)

Jossain määrin huolestuttavaa (vaiko eikö muka?), että näin viime yönä unta, jossa olin sinun ja Tiitin kanssa kahvittelemassa. Oon ilmeisesti jossain mielikuvitusmaailmassani teidän kaveri.

Mulla on muuten blogikin (ja tämä ei ole nyt mitään itsesaastutusta vaan ajattelin esittäytyä, kun täällä Lilyssä on muiden blogialustojen käyttäjien identifioituminen tehty mahdottomaksi): http://harmiton.blogspot.com

Tiina007 (Ei varmistettu)

Ja mun piti kommentoida tohon Ahlman-kirjoitukseen, mutta tähän olikin mystisesti ilmestynyt uusi teksti sillä välin. Mutta sama kai se mihin toi läpinä tuli, edellinen kirjoitus vaan liittyi enemmän aiheeseen ja oli tod.näk. uneni syypää. :D

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Ootpa oikeen Eloveena-tyttönä! Vaikka eikös se ollut kaurahiutale-purnukassa se misu? Eikä se kaurapuuro taida tähän mitenkään liittyä... no kuitenkin, blondeja molemmat jos ei muuta.

Komiaa on Suomessa, toivottavasti on vielä sittenkin, kun pääsen sinne asti.

sanumaria

Tiina007: Ei siinä ole mitään huolestuttavaa kahvitella mun ja tiitin kanssa. Oliko meillä kakkua? Jos ei, niin sitten SE on huolestuttavaa.

A.Sinivaara: misu mikä misu :D Puuttu vaan se kaurapuuropaketti kainalosta!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.