Suuren maailman tyyliin

Aina välillä vieläkin tulee elämässä hetkiä, jolloin tajuaa että tekee jotain ensimmäistä kertaa. Tänään menin ensimmäistä kertaa lähijunalla töihin. Työmatkoja on tullut taitettua kävellen, pyörällä, rullaluistimilla, bussilla, omalla autolla, junalla (Tre - Hämeenlinna väliä), kaverin kyydissä, mopon takana, kevarin takana ja veneellä. Mutta nyt ekaa kertaa lähijunalla, niinkuin suuressa maailmassa pääkaupunkiseudulla!

Töiden jälkeen olikin luvassa taas jo tuttua puuhaa, nimittäin laatikoiden purkamista ja sellaista. Jotenkin tuntuu vähän epätoivoiselta tuo purkuhomma, mutta kyllä se pikkuhiljaa näyttää tästä setviintyvän. Nyt ei tosin parane synnyttää, sillä kersojen huone toimii tällä hetkellä sellaisena "mitä mä teen tälle laatikolle? vie se kersojen huoneeseen" -varastona. Muuttoihin liittyy aina kiinteästi (ainakin mulla) kirpputorille vietävän kaman raikkoamisprojekti. Laputin läjän kamaa joka menee huomenna Tampereelle Kirpputori Tarinaan (Laukontorilla) pöytään 79 (menkää ja ostakaa pois kaikki kiva kaikki). Tämä mainonta varmaan toimis paremmin jos olis jotensakin tunnettu muotibloggaaja :D Mutta mulla on myynnissä muun muassa hopeinen paljettimekko, rullaluistelusuojat ja kulmikkaita kahvikuppeja. Ja parit kengät. Ja vaatteita. Perjantaina alkaa siis mun myyntiviikko, joten käykää nyt ainakin kaffella siellä Tarinassa vaikka ette mitään ostaiskaan, siellä näytti aika viihtyisältä kun kävin.

Muuttoasioista puheenollen. Miten mä en pääse yli siitä että Biltema olettaa että kaikilla on muutettavana Jason-maski ja ase?

 

Kommentit

paulahelena
ALUAP

miksen mä nää asetta tossa kuvassa vaikka kuinka tuijotan, häiritsee!

honeychile

Sama! :D Tosin mä en kyl tunnista kaikkia muitakaan esineitä tossa...

sanumaria

Se on tossa nallen ja vatkaimen päällä se pyssy.

paulahelena
ALUAP

sehän on kahvikuppi ja taskulamppu! sopivasti aseteltu kyllä.

sanumaria

Voi sen noinkin tulkita :)

Muuttolinti (Ei varmistettu)

Käsikranaatti tulee ekana mieleen kyl, muutenkin aika pelottava läpiluotaus jonkun muuttokamoihin. Ja miks ne on pakattu tolleen kauheen tilaavievästi, ois mahtunu ainakin vielä puolet lisää tavaraa tonne. Ja ekassa muuttoauton mutkassa kyllä hölskähtää kaikki nurin, ellei tää oo sitten joku kokoonliimattu installaatio. Saa nyt kokemattomat kyllä ihan väärän kuvan siitä, miten muuttolaatikko pakataan. Häpeä, Biltema, häpeä.

Riinanen
Onnenavaimia

Tunnistan ton muuton yhteydessä heräävän kirppisvimman, vein tänään kasan ryjää kirpparille myyntiin. Muistelin erotelleeni käytöstä pois joutavat tavarat jo pakkaamisen yhteydessä, mutta mitä vielä. Siellä ne kaikki oli sulassa sovussa jätesäkeissä ja juuri noissa Bilteman maskipahvilaatikoissa.

Vierailija (Ei varmistettu)

Mä taas luulin että kahvikuppi-taskulamppuyhdistelmä oli bongi :) mutta huomasin myös jasonin http://ponyhofblogi.blogspot.fi/2014/03/kuka-mukanasi-muuttaakaan.html

sanumaria

Haha, totta! Ei ehkä ihan onnistunein painokuvio, toi Jason on vaan karmiva tosin...

Tyhjä

Sen lastenhuoneen kanssa ei paljoa kannata ressata. Meillä 2v vasta  on alkanut satunnaisesti käymään leikkimässä siellä. :-D

sanumaria

Meillä olis tarkotus että pennut nukkuu siellä, niin olis ehkä syytä raivata ees sen verran tilaa että sänky mahtuu paikalle :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Toivottavasti noin tapahtuu mahdollisimman pian. Täällä vuoden ikäistä koitettiin laittaa omaan huoneeseen muttei oikein toiminut vielä.

Kommentoi