Tami ja minä, eli minäkin kävin kattoos MM-lätkää

Sain maanantai-iltana ehdotuksen, josta ei kertakaikkiaan voinut kieltäytyä. "Lähdetkö huomenna kattoon peliä Hjallisareenalle?" "No tietenkin, mihin aikaan lähetään?"

Kun siinä sitten pousailtiin tosi chillisti oven eessä odottelemassa sisäänpääsyä, mun yks parhaista ystävistäni saapui paikalle. Otin meistä tällai kivan yhteiskuvan:

Peliseuralaiset aka lätkäpuumat joutuivat heti hommiin ennenkuin peli ehti ees alkaa. Ollaan ennen oltu yhdessä raveissa, ja siellä sai kätevän vihkosen missä jokainen hevonen oli esitelty. MM-lätkässä kerrottiin miehistä vaan nimi, pelinumero, pelipaikka, pituus ja paino. Että hei, miksi mitään olennaisia tietoja ei kerrottu? Vuosiansiot, kotiosoite ja puhelinnumero? Ehkä sitten ensi vuonna jooko Kal€?

Siinä sitten me katottiin peliä mun toisen hyvän ystäväni Antsa Mertarannan kanssa. Oli tosi kivaa nähdä Antsa ihan livenä, sillä on ollut meinaan melkosen kiirettä tässä.

Meidän aition piffasi Koff, kuten nokkelammat voi kuvasta päätellä. Kiitosta vaan siitä, nyt on yksi ja toinenkin juttu saatu ruksittua TODO-listasta elämää varten yli :)

[x] lätkän MM-kisapeli paikan päällä, päässä hassu hattu, pelipaita päällä ja paikka aitiosta

Peli katottiin toki ihan loppuun asti, sitten hengailtiin vielä hetki ja syötiin vähän nachoja ennenkon lähettiin ajelemaan kotia kohti. Huisi ilta, vaikka lätkäpuumille ei löydetykään sopivaa kotiinvietävää.

Kommentoi