Tampereen oudoin kauppa

Tampereen oudoin kauppa on hands on Nekalan löytöliiteri. Ei taida olla sellaista sälää mitä tuolta ei löydy. Alakerran naapuri totesi kerran että "se paikka on täynnä sellaista kamaa mitä ei tarvi, mutta aina jotain haluaa."

Paikka ei ole ihan helpoin löytää, mikä on ehkä ihan hyvä. Nimittäin ensimmäinen shokki ja hämmennys iskee kyllä jo sisäänmenessä. Ensinnäkin, Löytöliiterissä on jo joulu. Siellä oli joulukuusi eteisessä. Ja ympäri vuoden kaupan eteisestä löytyy orkesteri.

Scary ass tonttuorkesteri. Todella pelottavia. Itsehän käyn tuolla ostamassa lähinnä pesuaineet, mutta en sitten tiedä säästänkö yhtään. Ne halvat pesuaineet ovat niin oudon merkkisiä, ettei niitä uskalla ostaa. Ja ne tunnetummat merkit eivät kai ole oikeastaan sitten niin edullisia kuitenkaan. Pelottava, pelottava paikka. 

Menkää ihmeessä käymään, ihan vaan "mitä vittua" -efektin vuoksi.

Kommentit

so out of glamour

Tossa jossain Hämeenpuiston ja pyynikin välimaastossa on Savi Seppo niminen kauppa jossa on kaikkee omituista savesta tehtyä sälää :D Hajosin vähän ääneen kun palailin lenkiltä ja näin kyseisen kaupan.... :D

PSK
Insert Cool Phrase

Savi-Sepon omistaja ottaa muuteen kesäisin aurinkoo siinä liikkeensä edessä iliman paitaa. Seppo on 60+.

sanumaria
Etkaisäänymuavarte

Täytyy pysyä sillon pois :D

Kommentoi