Tanssituntimuoti

Hämmentynyt jumppasalin muotitoimittajanne täällä vaan hei. Kertokaahan mulle että mikä villitys tämä nyt sitten on että toinen lahje pitää kääriä ylös?

(kuva)

Tätä samaa näkee myös tuolla Dance-ohjelmassa. Selittäkää joku että mikä on pointti?

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Onko muodissa joku pointti yleensä?

sanumaria

Voi siinä joskus ollakin. Parempi ilmastointi jaloissa, tai että se on vaan niille jotka ei muista kumpi jalka on oikee ja kumpi vasen.

Ryde (Ei varmistettu)

Kysy Petjalta =)

Phoenix (Ei varmistettu)

Mun tanssinopettajalla on usein toinen lahje käärittynä. Se näyttää ihan kivalta, mutta silloin näkee myös nilkan asennon paremmin. Eli onko nilkka koukussa vai suorana. Toinen tanssinopettaja nostaa samasta syystä omia lahkeitaan välillä.

Tiina007 (Ei varmistettu)

Oliskohan tuo tyyli bodypumpissa hyvä? Kun en koskaan muista kumpaa jalkaa olen ojennellut ensin esim. askelkyykyissä, niin voisi ottaa sellaisen muistisäännön, että parittomilla viikoilla lahkeeton jalka ensin ja parillisilla viikoilla lahkeellinen.

Maira (Ei varmistettu)

Siksi, koska voi. Because they can.

Hear Hear!

Kääritty lahje pehmentää, jos tekee vaikka jotain liikettä toisen polven varassa?  Liikkeet erottuu paremmin, kun jalat ei näytä ihan samalta?  Tätä on tullut itsekin pohdittua.

sanumaria

Phoenix: joo ohjaajalla ton ehkä tajuis, mut tää on pääasiassa kanssajumppareilla :) Ja siel BodyJamissa nyt ei ehkä oo niin väliä ojentuuko nilkka vai ei.

Tiina007: sit tulee ongelma että "onko nyt parillinen vai pariton viikko" :D

Maira: tää on ehkä se syy. Tai sit kysyn vaan Petjalta niinku Ryde ehdotti.. 

Kiisa: tanssitunnilla validi pointti kyllä toi pehmennyskin.

Olikin enemmän taustalla kun aattelin eka :D

Tyhjä

Mä tee bodypumpissa yleensä oikean jalan aina ensin, kun mulla on ne shortsit, ja en voi toista lahjetta muistisäännöksi nostella. Täälläkin taisi olla puhetta, ettei se olisi sopivaa.

Sitä vaa ihmettelen, että miks sitä toista puolta vaan haluttas jalasta näyttää/ pehmentää. Taitaa olla vaan jotain kummallista muotia. Jollain "gurulla" joskus kymmenen vuotta sitten Hollywoodissa vahingossa noussut toinen puntti ylös, ja nyt se on muotina laskeutunut Härmään.

 

Tyyppi (Ei varmistettu)

No kyllä on ihmettänyt sama meninki täällä Helsinskissäkin! Pari ekaa kertaa ajattelin, että sattumalta on jäänyt (ohjaajalta) toinen lahje ylös... En vaan tajuu tota. Näyttäähän se ihan kivalta joo. Pitäiskö munki?

FFFifi
Fitness Führer

Onpa mystinen juttu. Itse vaan lakkaan varpaankynnet eri värillä, jotta tiedän kumpi on oikea ja kumpi vasen jalka. Varsinkin kun on pää alaspäin, niin tuppaa nuo ilmansuunnat vaihtumaan.

Maisteri (Ei varmistettu)

Olisiko katumuoti osasyyllinen? Täällä meillä hippien Seattlessa näkee pyöräileviä hipstereitä (tai hippejä?) toinen lahje käärittynä ja kaiketi ihan puhtaasti siitä syystä, ettei se jää sinne ketjujen väliin tai tahriinnu öljyyn. Tai näin ainakin oletan. Ja olen olettanut että tästä syystä myös esim. RHCP-Kiedis esiintyy usein vastaavanlaisesti toinen puntti (siis lahje, ei-pirkanmaalaisille tiedoksi :) ylhäällä.

Mulla on yleensä molemmat lahkeet pitkänä, koska oon unohtanut ajella säärikarvat.

FFFifi
Fitness Führer

Maisteri, mietinkin, että jossain mä olen tämän nähnyt, ja sieltähän se tuli: pyöräilijät!

Voisikin muuten alkaa esiintyä toinen puntti (siis käsipaino!) ylhäällä :D

Kommentoi