Toimiva repla

Etkaisäänymuavarte

"Voitaisko me vähän pussailla?"

Toimii. Aina. Vaikka joutuikin vähän varpistelemaan (ei se kuulemma auttanut mitään kun toinen on joka tapauksessa puoli metriä pidempi).

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Missä tässä on se tykkää nappi? :)

sanumaria
Etkaisäänymuavarte

Ei tosta ehkä kantsi enempää tykätä, kun tää olikin numeroiden vaihtamisesta ja "nähdään"jutuista huolimatta "mä en haluu tapailla ketään" -tyyppi. Koskahan sitä oppis saatana :/

Vierailija (Ei varmistettu)

Kyllä sie vielä opit :)Paskiaisia on paljon,mutta sitten ku löytää sen kultakimpaleen sieltä seasta niin osaa ainaki arvostaa sitä.

No joo, ei varmaan paljon lohduta nyt ku paska on jo housussa, niin sanotusti, mutta ei oo huono keino se,että ku ei eti niin löytää. Minun kohalla on ainaki toiminu. Reilu vuosi sitten kyllästyin nuihin paskoihin kakslahkeisiin ja päätin, että ny loppu mettästys, saavat välillä mettästää minua, tai jotain sinne päin. Kävin baareissa ja touhusin niinku ennenki, mutta en kattonutkaan miehiin päin ja unohdin ne leffojen kliseet "täältä kaupan kassalta se oikea saattaa löytyä". hah! Suomesta cittarin kassalta, my ass! Kuukausia siihen tais mennä, mutta sieltä se sitten ihan puskista tuli tämä nykynen miekkonen:)

sanumaria
Etkaisäänymuavarte

Jos mää en eti, niin sitten saa kultakimpale tulla kotoa hakee. Which is not gonna happen. Ellei kultakimpaleet opi käveleen rappusia.

Manuu (Ei varmistettu)

Itse pohdin sinkkuaikoina etsimistä/etsimättömyyttä kun alkoi yksinolo ärsyttää ja päätin etsiä. Sillai kunnolla monta rautaa tuleen jne, nettideittejä ja tuppautumista puolituttujen bileisiin. Löysin ja suosittelen etsimisvaihtoehtoa, sopii tällaiselle itsenäisille reippailufeministeille soppelisti!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.