Treenimotivaation maksimointi

Mä olen vihdoin (lähes) päässyt eroon siitä että hankkisin vain niitä perusteepaitoja ja collegehousuja jumppatamineiksi. Omistan jopa yhdet juoksutrikoot, mutta siveys- ja esteettisyyssyistä pidän niitä jalassa julkisesti vaan kun on riittävän pimeää. Eli sysipimeää. Lenkkeilen ne jalassa vain sähkökatkojen aikaan keskiyöllä, kun kuukaan ei valaise.

Sitten mulla on sellaiset polven alle yltävät treenihousut, jotka käyvät mainiosti kyllä jumpassa, koska a) ne eivät ole kuumat b) ne on mustat c) niistä ei näy läpi vaikka kyykkää d) ne on jotain teknistä materiaalia joten ne ei hiosta liikaa. Mutta niitten kanssa saa olla tarkkana että minkä paidan pistää. Syystä että ne ovat sitten ehkä huonoiten istuvat housut ikinä. Sitä kuvittelisi, että trikoo on sillai tavallaan aika armollinenkin, mutta ehei. Noi housut tursauttavat sitä ylimääräistä rasvapeitettä oikein korostetusti esille. 

Ensinnäkin niissä on korkea korkea löysä vyötärö. Sellainen, jonka voi nostaa ylös tai laskea lanteille. Ja siinä vyötäröllä on kiristysnauha. Mikä on ihan jees, tarkoittaa ettei vyötäröllä ole sitä kuminauhaa, joka pullauttaa jenkkakahvat esille vaikka niitä ei olisi alunperin ollenkaan. Ja mulla kuitenkin on. Mutta jostain hemmetin syystä niissä housuissa sitten pitää olla 5cm sen vyötärönauhan alapuolella joustamaton sauma. Joka pullauttaa ihan uudet jenkkakahvat, niitten oikeiden lisäksi. Yhdet housut, kahdet kahvat. Oh joy.

Jos on oikea paita, ongelma ei ole paha. Tänään oli väärä paita. Sellainen kivan turkoosi, teknistä materiaalia oleva paita. Joka on tavallaan vähän löysä, mutta ei roiku. Paitsi että sen helmassa on kuminauha, joka on jotenkin ainakin mun lantiotakamusosastolle liian kireä. 

Tosi tosi kiva jumpata, katsoa itseään peilistä ja vihata abt joka hetkeä. Musta on kiva että mä voin kattoa peilistä mitä teen, että teenkö oikein. (Ja salaa koittaa katsoa että onko mulla jo hauikset näkyvissä.) Mutta mä EN haluais koko tuntia kirota sitä että mulla on kolmet jenkkakahvat ja tuntea oloani ihan supernorsuksi. Toisaalta, pistää ponnistamaan vähän korkeammalle siinä steppilaudalla kun haluaa kuluttaa sen toisenkin kalorin samalla. Että ne fukken jenkkakahvat katois. Tai että muistais ens kerralla pistää omastakin mielestä kivat (ja jenkkakahvoja generoimattomat) vaatteet.

Olenko mä ainoa pullukka joka haluaa näyttää kivalta siellä jumpassa? Perkele.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *