Uusia tuulia treenirintamalla

Mulla on ollut nyt vuoden verran englanninkielinen treeniblogi. Ai miksi englanniksi? No koska huvitti kirjoittaa suomen lisäksi myös englanniksi. Ensin pohdin että josko siirtäisin treeniblogin tänne Lilyyn, kun täällä on kuitenkin kiva kirjoitella. Mutta kun en jaksa importata postaus kerrallaan tänne niitä vanhoja postauksia, ja tykkään että kaikki treenijutut ovat yhdessä paikassa selattavana. Kun faktahan on, että ei ketään muuta kiinnosta mun treenit niin paljon kun mua itseäni. Enkä toisaalta halua alkaa postailemaan tälle palstalle ihan määrättömästi niitä salilla peilin kautta otettuja räpsyjä hikisestä naamastakaan. Sitä paitsi, treenit ovat keskimäärin kivoja, niin menisi tämä valituspalsta ihan sekaisin jos vaan intoilisin miten sain tehtyä mavessa oman enkan.

Mutta sen verran uudistin tuota treeniblogiani, että alan jorista sinne myös suomeksi. Että jos joku haluaa yhden treeniblogin lisää luettavaksi, niin blogihan löytyy osoitteesta Confessions of a gym bunny. Mennään tällä salipupulla nyt kuitenkin, vaikka teinkin sinne pikku lisäyksen nimeen banneriin.

confof2.jpg

Blogia voi siis lukea yllämainitusta osoitteesta ja FB-sivukin tuolle löytyy. Se kun on oikein muodikasta se some. Eikö?

Mutta siis, olisko jotain toiveita, mistä treeniblogin puolella vois kirjoittaa? Muuten jatkan vaan niitä peilin kautta otettujen kuvien ja jalkakuvien julkaisua ihan häpeämättä.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *