Uusia valloituksia treenirintamalla

Se on kyllä hyvä että on tarkkasilmäisiä ystäviä, jotka lähettää mulle tekstarin kun pitää toimia jonkun asian eteen. Tänään piti pistää ilmottautuminen sisään, jotta pääsee syksyllä telinevoimistelemaan! Puolivoltit, kuperkeikat ja jättiläiset here I come! Mietin vaan että millaset mustelmat saa kun putoilee puomilta, kun pesiksestä tuli tällanen:

Varmaan jotain peiteainetta tarvis töpöttää tohon että sukulaiset ei kauhistele koko viikonlopun ajan... Hello Kitty -laastari?

Tänään oli kyllä suhteellisen mainio päivä, kävin aamulla "juoksemassa" pitkän lenkin (vajaat 2 tuntia, 13km) ja ehdin hengailemaan illalla auringossakin. Lenkki itsessään ei ollut kovin mainio, sääret kipuili ja meni melkoiseksi laahustamiseksi se juoksu. Mutta tulipa käytyä, ei siitä varmaan haittaakaan ollut.

Alunperin tarkoitus oli mennä kellottamaan parhausihmiselle kierrosaikoja vitoselle, mutta pelin takia kentällä ei saanut juosta. Mies meni juoksemaan omia reittejään ja mä jäin venyttelemään ja katsomaan kun tytöt pelas futista. Ihan ei selvinnyt kuka voitti, mutta kentänlaidalla oli kiva makoilla auringossa :)

Kommentit

sanumaria

Ei mulla ainakaan verta tullut sen enempää kun muuallekaan tatuoidessa :) 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.