Vaatimuksia, vaatimuksia: miesnäkökulma

Koska tällä palstalla eilisen päivän uutisetkin ovat uutisia, niin voidaan hyvin palata vanhaan jo räävittyyn aiheeseen. Mutta näin modernina aikana, miesten näkökulmasta.

Aina sitä urputetaan, että naisilla on kamalan korkeat vaatimukset siitä millainen se unelmien mies olisi. Kuten tästä postauksesta voi huomata, omat kriteerini ovat mitä korkeammalla. Mutta nyt sitten jo jokuaikasitten treffisivusto UKDating teki kyselyn kolmelle tuhannelle brittimiehelle, notta minkäslaista emäntää sitten pitäisi saaha.

Melkoisen ristiriitaisia vaatimuksia, etten sanoisin. Vai mitä sanotte näistä?

  • Nainen on urheilullinen ja treenattu ja pitää painonsa kurissa. Tästä huolimatta nainen rakastaa löhöilyä sängyssä (ainakin viikonloppuisin), nauttii isoista ja raskaista ruoka-annoksista sekä nauttii myös ruuanlaitosta ja kotiruuasta.

Njahas. Eli siis viikonloppuisin ei saa treenata, pitää maata sängyssä ja kokata. Se urheilullisuus sitten hoidetaan arkena. Paitsi ei hoideta, koska

  • Naisen pitää omistautua perheelle ja lapsille.

Ei siinä sovi salilla viettää aikaa. Ei ehdi. Että ehkä sitten autotallissa kotijumppaa? Kotiäiti ehkä ehtii sitten jossain kohtaa jumpata. Mutta haluaako sitten nainen olla kotiäiti, jos

  • Naisen pitää kuitenkin olla korkeasti koulutettu ja tienata miestä enemmän.

Ristiriitaista, ah ihanaa. Lisäksi toki pitää tykätä miehen kavereista, tyrkätä miestä pihalle äijien iltoihin, tykätä jalkapallosta (ehkä tää on joku brittijuttu?) ja olla sellainen josta miehen kaveritkin tykkää. Lisäksi pitää olla ovesta pihalla alle kymmenessä minuutissa.

En nyt ehkä syyttäis pelkästään naisia siitä että toiveet ovat ristiriitaisia. Voi veljet 😀

Alkuperäistä juttua en minuutin googlettamisella löytänyt, mutta Iltalehden juttu täällä.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *