Villi viikonloppu

Olipahan ”rankka” ja ”villi” viikonloppu. Perjantaina saunan jälkeen kaveri pisti viestiä että ”meinaakko bodata ja saunoa vai lähekkö kaljalle”. No, vastasin että ”taidan maata sohvalla, bodasin ja saunoin jo”. Villiyspisteet 0, möllötyspisteet 100.

imag0845.jpg

Lauantaina mä ees vähän yritin ja kävin treffeillä. Olikin oikein onnistuneet, tyyppi tuli paikalle! Uskomatonta, mutta niinkin voi käydä. Lisäksi se oli ihan täyspäinen. Koitin onnea ja kävin lottoamassa heti kun kahvi oli loppu. (Neljä oikein, kannatti siis.)

imag0846.jpg

Lauantain pääasiallinen ohjelmanumero oli salikäynti, siellä ei ainakaan ollut erityisesti ruuhkaa 😀 Ai miksi mulla on puhelin mukana salilla? No siksi, että sai ottaa ”olin oikeasti salilla enkä vaan kuseta”-kuvia ja siksi, että mulla on siinä kaksi ohjelmaa. Toinen tähtää siihen että saan tehtyä 125 yhtäjaksoista punnerusta, ja toinen siihen että saan tehtyä 250 yhtäjaksoista vatsalihasliikettä (sit upeja vaan, boring). Voitte uskoa, että mun into loppuu jossain vaiheessa, mutta toistaiseksi menee ihan hyvin. Johan toi lauantai oli mitä toinen kerta tuota. 

imag0847.jpg

Salin jälkeen kävin leffassa, ja sitten oonkin möllöttänyt taas kotona. Mutta kotona on kivaa. Paitsi vähän kylmä. Onneksi on villasukat.

Mitäs te muut teitte? Enemmän sosiaalista elämää kun täällä?

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *