Yksi ärsyttävimmistä asioista ikinä

Etkaisäänymuavarte

Tiiättekö kun joku vittuilee sulle tai sanoo ilkeästi? Ja sitten sitä jähmettyy, eikä vastaa mitään. Ja sitten keksii kaksi tuntia myöhemmin sen täydellisen comebackin sille ilkeilijälle.

Se ärsyttää enemmän kuin se itse ilkeily.

Kommentit

Sanph
Sanph

Ärsyttävintä!! Mulle käy AINA noin...

tiiti
ite puin

Oon aika varma, että tuon tunteen takia on keksitty tuli- ja lyömäaseet.

KaHeVi
Life Time Story

Jep. Tuttu tunne.

Kanelibasilika
Tupa - Keittiö

Tää on niin totta!! Just hetki sitten oli tilanne (tilanteita?!), joihin oli niiiin hyviä sutkautuksia olemassa heti jälkikäteen ja suorastaan kiehuin, kun en enää voinut niitä laukoa :D

anna-liisa (Ei varmistettu)

Ei siihen yleensä tarvita kahta tuntia, kaksi minuuttia kai useinmiten, mutta joka tapauksessa; tilanne meni jo. Ärsyttävää!!!

Tyhjä

Tollanen voi riepoa vielä vuosienkin päästä. Pitää vain ajautua uudelleen vastaavaan tilanteeseen ko. henkilön kanssa. Luulee, että jäät taas sanattomaksi. :-D

Mindeka
Ma-material Girl

Story of my life!

Saatan jopa jäätyä niin pahasti, etten saa minkäänlaista sanaa suustani, tai jopa kyyneleet kohoavat silmiini, mutten ikinä osaa vastata takaisin. -Mutta en kyllä tiedä, että onko se muka huono piirre ihmisessä? ;)

Mieluummin olen sanaton vastaanottaja kuin piikittelijä itse, jos saisin valita.

sanumaria
Etkaisäänymuavarte

Mun mielestä takasin saa kyllä sanoa. Mutta ihan tuntemattomille tai työkavereille en lähtis piikkejä viljeleen ensimmäisenä (kaverit onkin sitten oma lukunsa) :)

Harriv (Ei varmistettu)

Onneksi blogikommentin voi jättää muutaman tunnin viiveelläkin.

Ep (Ei varmistettu)

Täällä kans yks. Itellä vaan saattaa mennä jopa päiviä et keksii jotain, jos edes ylipäätään keksii mitään... Tuosta tuli mieleen se kun joskus jos/kun suututtaa oikein kunnolla, niin rupeaakin itkettämään! Kerran kävi niin yksissä pippaloissa ja menin vessaan vetistelemään kun en kehdannut muiden nähden. Miten ärsyttävää se onkaan, kun haluais sanoa takas ja kehkä jopa keksii jotain mut sit tulee kyyneleet silmiin, jes... Mut joo, mieluummin kyllä näin päin kuin piikittelijä itse.

Ep (Ei varmistettu)

Vähän samasta aiheesta: http://www.lily.fi/blogit/no-sex-and-city/paivan-naurut-tai-vastauksia-s...

Yleensä tommosissa tilanteissa pitää kai vaan olla tosi hereillä, mitä ei vaan aina oo

PSK
Insert Cool Phrase

Utelias tahtois tietää, että mitä sulle sanottiin?

sanumaria
Etkaisäänymuavarte

Ei se oo niin olennaista tässä.

Kommentoi