Yllätyksiä ja kurssinmuutoksia

Minä en oikein tiiä kovin hyvin, minkälaiset tyypit tätä mun blogia lukee. Osa on varmaan hypännyt mukaan kun kävin toinen toistaan huonommilla nettitreffeillä, osa on päässyt kuvioihin mukaan vasta siinä vaiheessa kun täällä on vietetty parisuhde-eloa ja lähinnä kitisty joka toisesta asiasta. Oon viime aikoina pohtinut, että ne jotka tykkäsivät sinkkujutuista, eivät ehkä enää tätä lueskele. Kliseisesti sanottuna, blogi muuttuu kun kirjoittaja muuttuu. Ja siitä voisi päätellä että kun kirjoitukset muuttuu, lukijatkin muuttuu/vaihtuu. 

Nyt on ehkä taas sellainen piste, jossa blogin kirjoittaja muuttuu. Lähinnä kasvattaa vatsan ympärystä. Perheen koko kasvaa tuossa joskus alkukesästä, ja sitä ennen pitää etsiä uusi koti ja koittaa sisäistää että mitäs tässä nyt oikein tapahtuu. Päällimmäisinä ajatuksina tällä hetkellä ehkä että "darn, ei voi syyä sushia" ja "oikeesti, kaksi?" ja "kohta toi ultraajatäti sanoo että siellä on kolmaskin vielä". Kaksosista selviämisstrategia on jo pohdittu:

  1. Jos kersa huutaa, anna sille ruokaa ja vaihda vaippa.
  2. Älä unohda jompaa kumpaa, muista että niitä on kaksi.

Blogin jutut siis ehkä vähän muuttuvat. Liikunnasta puhutaan varmasti jatkossakin, sekä erinnäisistä ilmiöistä valitetaan (kitinää ja valitusta jo vuodesta 2007, blogilla on pitkät perinteet). En kuitenkaan aio muuttaa tätä omaa tonttiani äitiysraskauslapsiblogiksi, mutta lienee luonnollista että näitäkin asioita sivutaan. Mietin kyllä tässä syksyllä että voisinko pitää tämän ihan salassa blogista tämän asian, mutta en mää kyllä voi. Pääasiallinen keskittymiskohde on kuitenkin enemmän minäminäminä (ja mikä ottaa tänään päähän), eikä niinkään munkersatmunkersat. Että sellasta! Toivottavasti ny ette kaikki kaikkoa :D 

Kommentit

Eerika
Bättre liv

Eikä! Ja vielä kaksoset=tuplasti whineä! Tuplasti onnea matkaan!!

Kylymä

Köh, tämä oli minunkin ensimmäinen ajatus... Olishan se kummallista, jos lapset ei millään tapaa näkyis. Ellei sitten kirjoita jostain vähän triviaalimmasta aiheesta.

Mutta onnea kovasti, molemmista. :) 

Jemina
No Sex and the City

Tuplasti onnea täältäkin!

Ja on nää blogit kyllä jänniä - että sitä pääsee seuraamaan toisen ihmisen elämää sinkkuwhinestä aina kersawhineen asti. Aika kreisiä, mutta hienoa myös!

sanumaria

"Elämä muuttuu mutta whine on ikuista" - idolini tiiti on asian muotoillut jotenkin noin :)

Hem Buggah

Hyppäsin kelkkaan vasta tuossa vuosi sitten, enkä näe syytä kaikota näiden uutisten myötä, vaikka mammahommat ei olekaan oikein mun juttu. Onnea skid(e)istä ja jatkossa rehellistä whineä vain, pliis!

Kanelibasilika

Komppailen! Ja onnea tietysti myös! :)

Mindeka
Ma-material Girl

Ei oo totta! Ihanaa, onnea!

Mä en muuten malta odottaa, millaiseksi tämä blogi muuttuu, sillä ajatuksissani (haaveissani?) on juuri sellainen hauskan hupsu valitusblogi äitiydestä :D Siis, jos saa toivoa, niin yksi sellainen kiitos. Sun kirjoitustaidoillasi myös Puutalobaby saattaa saada kovinkin vakavasti otettavan kilpailijan ;)

Aivan mahtavaa!!

sanumaria

Oliskohan tää mun blogi sitten niinko Puutalobabyn vastavoima :D Siellä ollaan niin positiivisia kuitenkin, että täällä ei päästä lähellekään. 

Mutta katotaan mitä kaikkee tulee vastaan, tässä koko kaksoshommassa on ainakin paljon potentiaalia (ja sisäistettävää tosiaan vielä...) :)

Mindeka
Ma-material Girl

Nimenomaan!

Ja jokainen, joka on äiti (tai oikeastaan edes tuntee sellaisen), ymmärtää, ettei yhden lapsen raskautta tai hoitamista oikeastaan edes voi verrata kaksosiin -Tai kolmosiin!

Ystäväni, joilla on yhdellä kaksoset ja toisella kolmoset (jotka muuten kaikki syntyivät reilusti ennen aikojaan) ovat kyllä osoittaneet multitaskingissa sellaista huipputaitoa, etten edes kehtaa hedän seurassaan valittaa yhtään mistään väsymyksestä tai uhmaiästä :D

-Mutta, kaikki ovat myös sanoneet, että kyllä siitä niistä selviää, koska on pakko. Joten, älkää jännitäkö liikaa ;)

sanumaria

Tää on sillai mietittynä että kun ei oo fiilistä millasta on yhen kanssa, niin se kaks on niinkon sitten että "näin se vaan menee". Turha sitä on jännätä jo etukäteen :)

Mindeka
Ma-material Girl

Nimenomaan!

Etkaisäänymuavarten -Goes baby babies bubble(s)!

sanumaria

Whine - now with more babies? :D

Mindeka
Ma-material Girl

:D Kyllä sä tän homman taidat!

Päivitäti (Ei varmistettu)

Paljon paljon onnea onnea!! Mie olen sun juttuja kauan lukenu ja aina tykänny. Hyviä vointeja!

iidami
Bambino

Onnittelut!

sall-a

Paljonpaljon onnea!! :)

Veela (Ei varmistettu) http://epaluonteenomaista.blogspot.fi/

Hui! Apua, Onnea! Ja apua, toivottavasti sitä myös on saatavilla. On se ihanaa. On se.

sanumaria

Kiitos kovasti :) Ja eiköhän sitä apua aina löydy, luotan siihen!

Minnainen (Ei varmistettu)

Täällä on seurattu sinkkuwhinestä asti, luettu nettitreffeistä ja iloittu häistä. Nyt täytyy myöntää, että kyynisen insinöörineidin sydän hyrähti hienoisesti kun luin tämän.

Onnea, viisautta, lämpöä, huumorintajua, järkeviä päätöksiä, rakkautta. Kaikkia näitä, ja paljon, paljon muuta sekä siulle, parhausmiehelle että pikkuisille.

sanumaria

Oi kiitos paljon. Tulipa hyvä mieli! :)

Katie
Aika kypsä äidiksi

Ou jea, mahtavuutta! Mä hyppäsin mukaan lukijaksi jostain Tiitin siiveltä viime vuonna. Oman beiben myötä ja kaverin samanikäisiä kaksosia ihmetellessä uutisesi on tälleen lukijan näkökulmasta tooosi tervetullut: onnea matkaan! (Vaikket mammabloggaajaksi muuttuisikaan, veikkaan silti, että kahden vastasyntyneen kanssa sompaillessa muut kirjoituksenaiheet saattavat hassusti painua jonnekin aivolohko Ö:hön.)

Jossei ihan vertaistukea niin ainakin ihan hitusen kokeneemman kaksosmutsin kokemuksia voit käydä lukaisemassa sen kaverini blogista Doctor Twintwin, jos kiinnostaa.

sanumaria

Voihan se olla joo että aivolohko Ö on käytössä :) Ja kiitos kovasti linkistä, täytyy käydä tutustumassa.

En muista kuinka ja missä vaiheessa aloin seurata, mutta pysyn kyllä menossa mukana myös muuttuvissa elämäntilanteissa! Anna ittelles armoa (jo etukäteen) ne beibit meinaan tulee vallottamaan tän blogin, vaikka kuinka yrittäisit muuta ;) (uskon puhuvani suurimman osan lukijoiden puolesta kun sanon, että mieluummin whine with babys, kun blogihiljasuus) 

Ja tuplasti onnea! 

sanumaria

Tottakai ne näkyy :) Mutta silti olis kiva kirjottaa että mitä mää aattelen kun että vaan mitä ne teke :) Perustakoot sitte oman blogin! :D

Petra Ilona

Kaksoset, mahtavaa! :) Oon ollut aina salaa kateellinen kaksosille ja vaikken mitään vauvakuumetta podekaan niin haluaisin joskus itse saada kaksoset.

Onnittelut!

Henniina_ (Ei varmistettu)

Uskoisin että sun blogiasi lukee aika monenlaiset ihmiset, toivottavasti osa niistäkin jotka ovat tulleet mukaan sun sinkkujuttujen aikana. On hyvä että asiat muuttuvat, tylsää olisi jos kaikki pysyisi aina samana. Ja itse ainakin lapsettomana olen erittäin sitä mieltä,että lapsista sitä vasta valittamisen aihetta saakin! Onnea siis teille molemmille hurjasti :)

Vierailija (Ei varmistettu)

MahTavaa, tuplasti onnea!!

ebe

Ihanaa, hirmuisesti onnea! :)

ninoh

Felicidades! Paljosti onnea!

tirsukka (Ei varmistettu)

varsinaisessa suomessa sana kiirii lujaa vauhtia. et ois varmaa yhtää arvannu...onnea maailman eniten. jotain siinä geenien ja tampereen yhdistelmässä tuntuis olevan, että noita kaksosia...hah.

sanumaria

Mä vähän luotin että sana kiirii :)

Vau mikä vauva!

Onnittelut!

"Äitiblogilla" on aika huono leima, mut ei siitä kannata välittää. Toki blogia voi pitää vauvakirjamaisena merkintöinä vaan vauvasta, mut kyllä monissa (lapsensaanin myötäkin) perustetuissa blogeissa on paljonpaljon muitakin ajatuksia ja juttuja kun vaan ne vauvajutut. Ja vaikka blogi on alkujaan perustettu ihan muita kun vauvoja varten, niin oishan se nyt vähän kummallista jos omastakaan elämästä kertovassa blogissa ei sais olla mitään mainintaa omista lapsista ilman, että siitä tulee "joku tylsä mammailublogi" :)

sanumaria

En tiiä onko se kauhee hyppy tylsästä whineblogista tylsäksi mammablogiksi :D

PSK
Insert Cool Phrase

I-H-A-N-A-A!! Taatusti roikun linjoilla, sehän juuri kiintoisaa onkin, kun elämäntilanteet muuttuu! Voi että!

sanumaria

Jee, kiva kun oot mukana :)

Kao Kao

Onneaaa! Kaksi vauvaa.. vähänkö jännittävää :) mun mielestä tästä tulee selviytymisblogi.

sanumaria

Ensimmäinen viikkotehtävä: selviydy joulusta (meillä jouluisin pöydät notkuu kaikkea herkullista kalaa, erityisesti kylmäsavulohta...)

Kao Kao

Sorry mut mä olen kala-allergisena vain vahingoniloinen :) yksi muukin, joka ei saa kylmäsavulohta.. lällälää.. Tein tällä viikolla munakasrullaa ja vähänkö se olisi ollut hyvää kylmäsavulohitäytteellä. oii. 

Mut jos yhtään auttaa, niin voit ajatella joulupöydässä, että ens jouluna sä saat syödä niitä kaikkia, kun mä taas istun silloinkin ilman lohirieskoja.. :´(

Ella F.
Siperian Ella

Oooh, onnea! Odotan vastavoimaäitiyswhineä innosta piukeana, ihan huippua!

sanumaria

Kiitos kiitos, en kyllä aio luvata mitään :D

hanska
Heppatic

No mulla on vaan kissavauvvoja! Onnea ♥♥♥

Mä joskus vähä aikaa sitten selasin mun vanhoja postauksia ja muistelin kuinka tsätättiin yömyöhälle sun kanssa joskus kolme vuotta sitten. Nyt sä saat kaiken sen ♥

Ja niinku mä pelkäsin sillon ja nyt oon saanu kaiken tän. Ja sä sanoit aina että rohkeesti vaan, et varmasti kadu.

Ja ens kerralla ku tuun treelle ni mennään sit epäsushille :)

sanumaria

Yömyöhätsätit <3 Ja hyvä että et pelännyt vaan menit! 

Epäsushia odotellessa :)

Piipo79

Ohhoh! Kaksi punttia 24/7 eli treenijutut siis jatkuvat! Onnea!

sanumaria

Hehe, joo totta. Haba kasvaa kohisten!

Hear Hear!

OHHOH. Itse hyppääsin seuraamaan hersyvien sinkkujuttujen aikaan, mutta kuten sanoin jo hääuutisista, niin annat muille tällaisille ikisinkuille toivoa siitä, että kaikki voi muuttua koska tahansa. Odotan kyllä innolla tämänkin elämäntilanteen kuvaamista vaikka ootkin mennyt pari jättiharppauta oman elämäntilanteeni ohi.

Mielettömiä uutisia siis, isosti onnea ja hyvät voinnit.

Miten parhausmies muuten otti tuplauutisen vastaan?

sanumaria

Kiva että jutut jaksaa kiinnostaa vieläkin. Vähän tässä mietin että varmasti ihan ymmärrettävästi on kelkasta pudonnut jengiä jotka eivät näitä juttuja jaksa, mutta eipä sillä, en minäkään kaikkea jaksa :D

Parhausmies taisi sanoa puhelimeen että "voi veljet. tai siis voi siskot. tai molemmat. mitä?"

Tyhjä

Onnea tuplasti! Itsellä 1½v poika kotona, niin osaan kyllä samaistua, ja kauhistella kaksosia jo etukäteen. ;-) Täältä blogikommenteista saat varmasti ne parhaat ohjeet joka tilanteeseen. Jos et niin kysy suomi24 tai vauvafoorumilta. :-D

sanumaria

Luonta joo että kommentit pelastavat kaikessa. Ja suomi24 ja vauva.fi on jo tietty kirjanmerkeissä X-)

Milka Rantamo
Olennaisuuksia

Wau, superhieno juttu! Onnea tuplasti! :D

Pages

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.