Saltwater therapy

Loma on mennyt niin rentouttavissa merkeissä, että en ole edes vaivautunut avamaan läppäriä ja kirjoittamaan yhtäkään postausta. Loma-aivoni eivät ole jaksaneet tuottaa yhtään ylimääräistä sanaa. Hyvä niin, lomailu on tehnyt tehtävänsä. Viimeisen kahdentoista päivän aikana olen:   -lillunut loputtoman monta tuntia merivedessä  – nielaissut varmaan aika paljon suolavettä -nähnyt meritähtiä

 

– mennyt aikaisin nukkumaan 

IMG_0297 kopio.jpg

IMG_0360 kopio.jpg

IMG_0332 kopio.jpg

– herännyt joka aamu viimeistään kahdeksalta ilman herätyskelloa paratiisilintujen sirkutukseen

– matkustanut minibussissa johon oli tunkeutunut ainakin 19 henkilöä – ihastellut turkooseja vesiä ja marjapuuron sävyisiä auringonlaskuja -miettinyt vähän niitä elämän isompiakin juttuja, kuten mikä musta tulee isona ja miten tärkeää on matkustaa. 

img_0230-1.jpg

Aika onnistunut loma siis kaikin puolin 🙂 Silmäpussit ovat pienentyneet ja naama on täyttynyt taas pisamista. Akut on ladattu ja jaksan toivottavasti taas uudella tarmolla selvittää ensi kesän duunikuvioita ja pakertaa kohti kandin papereita. Myös muistikortti on täynnä materiaalia täältä kauniista Dominikaanisesta tasavallasta, ja myös New Yorkissa tuli kuvattua paljon. Niistä lisää sitten myöhemmin. 

hyvinvointi mieli suosittelen matkat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *