Tanssia, Pantterikuosia ja Lenkkeilyä

Kevät on tullut hurjalla vaudilla ja kiirustakin on ollut sen verran, ettei ole tullut bloggailtua. Nyt kuitenkin päätin, että luku-urakan välissä otan pienen tauon ja kirjoitan kuulumisistani. Ensinnäkin nautin kaikin rinnoin kevään tuomista haasteista ja mahdollisuuksista. Kevääseen on kuulunut yliopistoa, töitä, pääsykokeisiin lukua, lenkkeilyä ja tietysti tanssia.

Tanssi on suuressa osassa elämääni. Se antaa niin paljon iloa ja energiaa, että sitä ei voi edes selittää. Nyt olen testannut vähän muitakin tanssilajeja kuin vain minulle tyypillisiä paritansseja. Olen muun muassa käynyt aikuisbaletin alkeissa ja tanssimaisessa taistelulajissa capoeirassa. Kilpatanssi innostus on myös kasvanut ja ollaan käyty parini kanssa jo kisojakin seurailemassa. Kesällä olisi tarkoitus treenailla ja syksyllä aloittaa kilpaileminen. Kilpatanssi onkin innostannut minua myös vaatteissa ja asusteissa. Esim. pantterikuvioiset kankaat ovat jotenkin hivuttautuneet vaatekaappiini. Uusimpana ihastuksenani on Piruetista löytämäni UUTUUS Pineapplelta —> pantterikuvioinen laukku https://www.piruetti.fi/tarvikkeet/laukut-ja-kassit/pineapple. Myös kengät lähtivät samalla reissulla matkaan. Nekin löytyy Piruetista! Piruetissa on tietysti ihania korkkareita, mutta treenikengiksi sopii hyvin korottomatkin vaihtoehdot.

img_6401.jpg

Töissä on myös ollut super ihanaa ja suurin syy siihen lienee loistava työporukka! En oikeesti ois voinut parempaa työpaikkaa toivoa. V2B koostuu osaavista, innokkaista ja motivoituneista työntekijöistä, jotka haluavat tehdä parasta tulosta ja se näkyy jäljessä! Olen siis V2B videoviestinnässä Myyntiassarina. Nyt me myös treenataan yhdessä työporukalla! 

http://www.v2b.fi/

https://www.facebook.com/V2bVideoviestintaOy/?fref=ts

Kuva toimiston ikkunasta.

img_6405.jpg

 

img_6482.jpg

muoti paivan-tyyli mieli liikunta
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *