Täydellinen Mustikka- ja Omenapiirakka

 Täydellinen Mustikka- ja Omenapiirakka -resepti (5 annosta)

  • 1 muna
  • 1/2 dl sokeria
  • 1/2 dl voita
  • 0,3 dl maitoa/ kermaa
  • 1,7 dl vehnäjauhoja
  • 1tl leivinjauhetta
  • 2 dl mustikoita/ omenoita

Sekoita taikina. Painele taikina pieneen piirakkavuokaan. Laita pinnalle mustikat ja omenasiivut. Ripottele omenoiden päälle kanelia ja tarpeen vaatiessa mustikoiden ja omenoiden päälle sokeria. Paista 225 asteessa.

Ps. Voit käyttää ylimääräisen taikinan koristeluun. Lisää tarvittaessa jauhoja. Esim. pötkylät alla. Voideltu kananmunalla ja päällä raesokeria.

img_3023.jpg

hyvinvointi liikunta