Ajatuksia Cliniquen tuotteista

Taisteletko silmä- ja/tai huulimeikin poiston kanssa iltaisin? Lutaatko ainetta pumpuliin ja olet jatkuvasti marketissa ostamassa uutta pulloa? 

Sain n. kuukausi sitten käsiini Cliniquen ”take the day off” meikinpoistoaineen minikoossa. Hämmästyin tuotteen tehosta ja siitä kuinka vaivattomasti kaikki meikki lähti. Sain pullon kuitenkin nopeasti tyhjäksi ja sekös harmitti, tiesin että tuote on hieman arvokkaampi kuin aiemmin käyttämäni.

Sattumalta sain koulussa juuri oikeaan aikaan vinkin tähän aiheeseen: jos putsaat meikkiä vanulapulla, kastele vanulappu ensin vedellä, jolloin se ei pääse imemään arvokasta tuotetta itseensä ja näin ollen pieni tippa riittää (vain pisara riittää, #fairy). Vinkki testattu ja hyväksi havaittu, meikki lähti edelleen hyvin vaikka vanulapussa ei ollut läpeensä putsaria. Mikä säästö!

img_20180528_113944.jpg

Testiin on viime aikoina päässyt myös Cliniquen ripsari High Impact Mascara sekä silmänympärysvoide All About Eyes. Kivan tuntuisia tuotteita ja sopii herkällekin, mutta en nyt sen suurempaa tunnesidettä ole päässyt näihin luomaan..

img_20180528_114237.jpg

img_20180528_114010.jpg

Meikkivoiteista sentään muutama ylistyssananen lähtee sekä Superbalanced MakeUpille että Even Better Glowlle, ensimmäinen on löytynyt multa jo useammankin kerran mutta jälkimmäinen taisi nyt viedä siitä hienoisen voiton keveytensä ansiosta! Loistava kesäksi ja kevyempään ehostukseen, nyt kun olen vielä opintojen kautta oppinut ettei meikkivoiteita tule pumpata rypäleen kokoista kasaa niin saadaan nämäkin riittämään hyvin! Tässäkin kohtaa voisi mainita, että sienet tai sudit imaisevat myöskin huolimattomalta messevän määrän tuotetta itseensä, joten kannattaa olla tarkkana. 

img_20180528_114112.jpg

img_20180528_114415.jpg

Kaiken kaikkiaan Clinique on mielestäni kiva selkeä sarja, jonka ei tarvitse hienoilla purnukoilla liikaa koreilla. Toki euroja näihin saa laittaa vähän enemmän, mutta toistaiseksi yksikään ei ole tuottanut pettymystä: hinta-laatusuhde on ihan kohdillaan! Lisäksi nimet on ihan hauskoja, seuraava kokeiluni taitaa olla kosteusvoide Dramatically Different -sarjasta…

 

kauneus meikki iho testit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *