Astrologiasta Ymmärrystä

Mietin usein, miksi jotkut asiat menevät niinkuin ne menevät? Miten yrityksistä huolimatta ei valoa näy ja toiset saavat asioita kuin tarjottimella eteensä. Elämä joskus tuntuu aika epäreilulta, mutta se ei auta, että ajattelee negatiivisesti. Kaikilla on kuitenkin omat vastoinkäymisensä, vaikka se ei ulospäin sellaiselta vaikutakaan. Toiset nimittäin vaikenevat ja toinen valittaa aivan niistä pienemmistäkin asioista. Joku sanoi joskus, että henkilö, joka valittaa pienistä asioista on puhdassydäminen ja viaton. Oli miten oli…Tarpeeksi vastoinkäymisiä tekee ihmisestä turran tai hermoraunion.

En usko ihmeisiin, koska sellaisia en ole koskaan elämässäni kokenut. Uskon siihen, että itse voi vaikuttaa tulevaisuuteensa valinnoilla, mutta loppupeleissä kaikki ei ole itsestä kiinni vaan olemme osa suurta peliä. Jos haluaa jonkinlaista ymmärrystä tilanteeseen tai tasapainoa, voi etsiä vastauksia luonnosta. Astrologia eli taivaankappaleista ennustaminen antaa myös oivan avun ymmärtämään ja oppimaan tietoa sellaisistakin asioista kuin energiakentistä, onhan kyse kuitenkin auringon ja maan kiertoliikkeistä suhteessa avaruuteen. Astrologia ei anna suoria vastauksia mihinkään ja poikkeuksia on jokaisessa elävässä olennossa, mutta tuhansia vuosia vanhat opit tietävät kyllä jotain. Jo muinaiset luolaihmiset tukeutuivat taivaankappaleiden liikehdintään elämässään. Astrologiassa uskotaankin, että kaikki vaikuttaa kaikkeen, josta tunnetuin esimerkki on ehkä perhosefekti. Olemme osa ketjua ja toiset ovat siihen enemmän sidoksissa kuin toiset (Tällaisia henkilöitä kutsutaan yhdystekijöiksi tai lukoiksi). Oikeassa astorologiassa ei ole kyse viihteellisyydestä vaan vastausten etsimisestä. Näin ollen ei tulisi uskoa puoskarien horoskooppeihin, joita juorulehdistäkin luetaan. Oppi, mikä kertoo kaiken perusteellisen on eläinratojen liikkeet. Eläinradaksi kutsutaan vanhan tähtimuodostelman mukaan nimettyä planeettojen, maapallon ja auringon yhteistä kiertoliikehdintää eri vuodenaikojen mukaan. Jokaisella henkilöllä on syntymäpäivä ja syntymäaika. Tämä merkkipäivä antaa henkilölle palasen identiteetistä ja horoskoopin minkä tähtimerkin alle hän on syntynyt. Ennen ajattelin, että horoskooppi on oleellisin astrologiassa, mutta vähänkö tiesin. Vasta viime vuosina olen alkanut ymmärtämään tähtikarttoja ja saanut vastauksia kysymyksiini. Tähtikartassa syntymähetken planeetat ja elementit vaikuttavat enemmän lopputulokseen kuin voisi olettaa. On oikeastaan ihan sama, oletko oinas vai skorpioni, luonteeseesi vaikuttaa enemmän kaikki muut asiat. Elämää muokkaa energiat. Et voi valita sataako vettä, kun menet ulos. Et voi valita sitä, mihin tai kenelle synnyt. Et voi myöskään päättää sitä, sairastutko huomenna. Energia on auringonvaloa. Energia on vettä. Energia on rakkautta; vieläpä sähkökineettistä sellaista.

Syntymäkartassa on ympyrä, jonka sisälle muodostuu peruskuvio kuten:

-Nyytti/kiila

-Roiske

-Malja/Kulho

-Keinut

-Ämpäri/Suppilo

-Veturi

-Kannatin

-Tripodi

Kuvio ei ole sidottu tiettyyn horoskooppimerkkiin vaan sama kuvio voi toistua eri horoskooppimerkin omaavilla henkilöillä. Omassa tähtikartassasi on useita horoskooppeja sen yhden varsinaisen aurinkomerkkisi lisäksi. Olet varmaan kuullut joskus kuumerkistä? Huoneita kartassa on yhtä paljon kuin eläinratoja eli 12. Ensimmäiset syntymäkartastasi löytyvät huoneet kertovat oleellisen sinusta, mutta jos haluat tietää lisää, niin jatka lukemista. Kaksitoista merkkiä kertovat asioita yksilön elämästä, joita hänen tulisi silmällä pitää. Jokaisella huoneella on oma tarkoituksensa. Syntymäkartta on kuin sormenjälki. On erittäin harvinaista löytää ihminen, joka on syntynyt samalla hetkellä, samassa paikassa ja samana päivänä kuin kysyjä itse. Kaikki kuviot kartassa muodostuvat planeetoista, merkeistä, aspekteista (mittausten asteoppi/kahden planeetan kulmasuhde tai horisontin ilmansuuntien suhde), objekteista (symbolit) elementeistä ja asteroideista (nimetty Kreikan jumalattarien mukaan). Aspektit ovat periaatteessa puhdasta matematiikkaa, joita laskemalla päästään tulokseen. Planeettojen aspektitkin muodostavat erikseen kuvioita, joita on yhteensä olemassa ainakin 39. Kuviot ovat:

-Suuri kolmio (Pyramidin näköinen)

-Leija

-Riippuva T-Ruutu

-Sekstiili

-Puu

-Suuri Risti

-Liikkuva Sekstiili

-Bumerangi

-Liikkuva Kiila

-Liikkuvat Kiilat (kaksi eri muodostelmaa)

-Liikkuva Kuusikulmio

-T-Ruutu (Kolmion näköinen)

-Kaksois T (kaksi eri muodostelmaa, joista toinen Tähden näköinen ja toinen Rusetin näköinen)

-Kaksois T-Kiila

-Kaksois T-kiilat (kaksi eri muodostelmaa)

-Kiila/Nuoli

-T-Kiila

-Kiilat

-T-kiilat (kaksi eri muodostelmaa)

-Pähkinänsärkijä

-Mystinen Suorakulmio (Kirjekuoren näköinen)

-T-Suorakulmio

-Liikkuva Suorakulmio

-Tietäjä

-T-Näkijä

-Suuri Kuusikulmio (Daavidin tähden näköinen)

-Kolmois Ruudut (neljä eri muodostelmaa)

-Nelikulmio

-Kolmois Nelikulmio

-Viiva

-Ääretön (Kolmiomerkin näköinen)

-Taistelija

horoscope-chart2__radix_2-8-1984_16-54.png

Kymmenen vuotta sitten tulostettu syntymäkarttani oli jonnekin hävinnyt, joten halusin luonnollisesti uuden. Näpyttelin sivuille siis syntymäpäivän, kellon ajan ja paikan. Ehkä aika opettaa tai en tiedä, mutta osasin tulkita tietoja nyt ihan uusin silmin. Oma syntymäkarttani onkin erikoinen. Se on toispuoleinen ja muodoltaan kulho, joka kertoo, että joudun täydentämään aina puuttuvaa osaani. En ole syntynyt ”onnellisten tähtien alla” vaan kartan mukaan joudun taistelemaan, jos haluan jotain saavuttaa. Raportti pitää harvinaisen hyvin paikkaansa, joten miksi ei muillakin? Yksilön hyötysuhde astrologiaan on maailmankaikkeudessa aika mitätöntä, mutta raportteja lukemalla voi jokainen ymmärtää, miksi jokin asia onnistuu kohdallansa ja miksi ei. Minun yksinkertaista karttaa on helppo analysoida, mutta toista se on esimerkiksi harvinaisella ”Roiskeella”. Kuitenkin, tulkitsemalla karttoja voi henkilö oppia jotain itsestään ja muista ihmisistä, vaikka tieto kuinka masentaisikin. En kerro, mitä kuvioita muodostuu omaan karttaani (jokainen näkee itse), mutta symbolit ovat huonosti sijoitettu, mikä aiheuttaa elämässäni konflikteja. Omalla kohdallani hallitseva elementtini on tuli, mikä esintyy kartalla monta kertaa ja laatuni on maskuliinisuus. Kuusolmuja eli lohikäärmeitä minulla on kaksi; Pohjoinen (Kaksosissa), Eteläinen (Jousimiehessä). Lilith on kolmannessa huoneessa (kaloissa) ja Kentauri Chiron (Kaksosissa) seitsemässä huoneessa. Onni minulla on sijoitettu toiseen huoneeseen, minkä pitäisi tuoda mukavia yllätyksiä. Itselle nämä yllätykset vaan eivät koskaan ole olleet tuottoisia. Tähtikarttojen muodostelmilla on myös käänteiset efektit, joten kaikki ei tietenkään ole niin synkkää kuin voisi olettaa. Hallitsevat päätaivaankappaleeni ovat aurinko ja kuu, joten olen luonteeltani valoisa ja synkkä. Kuuluisia kulhoja ovat mm; Alfred Hitchcock ja Audrey Tautou.

 

P.S. Tähtikartan voi tehdä piirtämällä tai tietokoneohjelmalla, mutta tämä vaatii todellista osaamista. Tästä syystä kannattaakin kokeilla netin ilmaisia applikaatioita. Helppoa, kannattaa kokeilla viikonlopun ratoksi! 🙂

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *