Öljyhoitoa Hiuksille (Yhteistyö)

Elokuussa kerroin lukijoilleni yhteistyöstä Äkäsen Pumpulin kanssa. Tuolloin kokeilin Fudge Paintbox puolikestoväriä sekä Goldwell Dualsenses Rich Repair– hiusbalsamia. Lopputulos näistä oli aivan mahtava, mutta kuten aina teollisten hiusvärien kanssa käy, niin lopulta hiukset kuivuivat ja alkoivat katkeilla. Olikin siis kiva juttu, että sain juuri nyt Äkäseltä Pumpulilta kokeiltavaksi hiuksia vahvistavia tuotteita.

Londa Professional on Saksalainen yritys, joka aloitti toimintansa hiustuotteiden valmistajana Wellan alaisuudessa vuonna 1956. Kaksituhattaluvun tällä puolen yritys alkoi brändätä tuotteitaan yhä enemmän ammattilaiskäyttöön ja nykyään Londa Professional onkin yksi maailman johtavimmista kampaamoiden tuotemerkeistä. Yritys tekee hiustuotteita kaikenlaisille hiustyypeille, joten jokaiselle löytyy jotain.Velvet Oil– sarja on yksi yrityksen lukuisista tuoteperheistä ja suunniteltu myös tavallisille ihmisille, päivittäiseen pesuun. Tuotetta ei myydä Suomessa monessakaan paikassa, mutta Äkaselta Pumpulilta sitä saa!

Velvet Oil tuotteita suositellaan käytettävän yhdessä, joten pesin niillä hiukseni useamman kerran viikon aikana. Hiussaippua on riittoisassa 250 ml purkissa kuten balsamikin. Hoitoaine on 200 ml tuubissa ja ja jälkikäsittelyöljy 12 ml pullossa. Tuotteet sisältävät Argaaniöljyä ja E-vitamiinia.

 

20181019_144350.jpg

Positiiviset ominaisuudet:

-Tuoksu on herkullinen ja se jää hiuksiin

-Avaa takut

Syväkosteuttaa päänahan ja hiukset

-Antaa erinomaisen kiillon

-Hoitaa vaurioituneita hiuslatvoja

-Käsittelyn jälkeen hiukset on helppo kammata

 

Negatiiviset ominaisuudet:

-Haalentaa omaa väriä, eikä ole paras valinta juuri värjätyille hiuksille

-Ilman muotoilua latistaa

Testaamista ennen hiukseni olivat hauraat käsittelyistä ja päänahka oli kuivahko. Londa Professionalin sarjasta ajattelin lähinnä negatiivista, sillä olin ennakkoluuloinen öljyiselle tuotteelle. Ajattelin, että helposti rasvoittuvalle päänahallehan tämä tuote ei tietenkään sovi, sillä sehän vain lisää talin eritystä? Iho voi kuitenkin paremmin, kun sitä rasvaa. Aineenvaihdunta toimii öljyttynä paremmin, myös sydän hyötyy erilaisista rasvoista. Ihmisen elimistö tarvitsee rasvahappoja toimiakseen. Miksi hiukset olisivat tästä poikkeus?

Hiusten käsittelyn aloitin normaalisti pesemällä hiukset tuotesarjan omalla saippualla. Tämän jälkeen hieroin hiuksiin balsamia ja annoin vaikuttaa n. minuutin, jonka jälkeen pesin hiukset taas. Kaikkina pesukertoina en itse käyttänyt hoitoainetta, mutta tuotteita kannattaa käyttää yhdessä (Varaa siis aikaa vaikutusaikaan). Hiusten pesun jälkeen kuivasin hiukset. Lopuksi suihkautin kuiviin latvoihin Velvet Oil öljyä (Velvet Oil- öljystä mainittakoon, että sitä voi käyttää myös muotoiluun. Suihkauta ainetta vain hiustyviin, kampaa ja kuivaa puhaltimella tuuheaksi).

Lopputuloksen näkee kunnolla vasta myöhemmin, mutta jo viikon käytön jälkeen eron kyllä huomaa entiseen.

20181019_212258.jpg

Hiukset ovat nyt terveemmät ja hilseinen päänahkakin historiaa. Omat kokemukseni tuotteesta ovat pelkästään hyvät, joten annan sille arvosanaksi tähden. Suosittelen tuotetta etenkin vaurioituneille hiuksille! 🙂

 

Yhteistyössä Blogini kanssa: www.akanepumpuli.fi

 

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *