Uusi Tukka (Yhteistyö)

Kesän tiimoilta hiukset saattavat tuntua kuivilta ja ne irtoilevat helposti. Auringon uv-valossa ja altaan kloorivedessä ryvetyllä ajalla, onkin varsin suora yhteys hiuslaatumme haurastumiseen.

Itse en ole auringonpalvoja, mutta kesä vaikuttaa meihin jokaiseen jollain tavalla. Näin alkusyksystä monet huomaavatkin, että jotain pitäisi tehdä taas hiuksille. Kesän aikana hiukset ovat vaalentuneet ja haurastuneet niin paljon, että ne lähes huutavat uutta ryhtiä. Elintarvikkeet raaka-aineina ja kasvispohjaiset hiusvärit ovat mahtavia apuja hiusten hoitoon ja kotivärjäykseen, mutta loppujen lopuksi niiden värikartta on melko suppea. Tällä kertaa hainkin itse jotain näyttävämpää ja päädyin teollisiin hiustuotteisiin.

Äkäne Pumpuli on kotimainen, Mietoisista käsin toimiva verkkokauppa, jonka erikoisuus on laadukkaat pääasiassa (ulkomaalaiset) hius- ja ihonhoitotuotteet. Yrityksenä Äkäne Pumpuli on varsin uusi ja toiminut vasta vain vähän aikaa. Yrittäjäjäpariskunta Maria ja Jani toimivat itse maahantuojina ja testaavat myös tuotteensa itse ennenkuin ne päätyvät kuluttajille, toimien näin avoimin mielin meille yleisölle. Kunnianhimoisilla ja ahkerilla yrittäjillä onkin monta rautaa tulessa. Äkäne Pumpuli tekee yhteistyötä sisaryritys- Ellukaupan kanssa ja tarkoitus on vielä perustaa jokunen uusikin yritys myös näiden rinnalle.

Sain testata kaupan Fudge-Paintbox-puolikestoväriä.

20180817_184211.jpgFudge Paintbox on valmistettu Italiassa ja se on Englantilaisen PZ Cussons Beauty-yrityksen lipputuote. Yhdentoista sävytteen joukosta luokseni valikoitui Rasberry Beret. Valitsin tämän värin, koska olen ennenkin värjännyt hiukseni vastaavanlaisella sävyllä ja ainakin silloin (13 vuotta sitten) se sopi tyyliini. Fudge Paintbox puoliväreistä sanotaan kuitenkin, että ne ovat shokkivärejä (Mitä ikinä se tarkoittaakin)? Jokunen lukija on saattanut bongata merkin myös Youtube-videoista ja onpa niitä mainostettu catwalkeillakin. Väriä päähän levittäessä aloinkin miettimään, että mihin ihmeeseen sitä tuli oikein ryhdyttyä? Hiusväri tököttäen koomiselta päässä, näytän melko vaaleanpunaiselta. Nettisivuilla varoitetaan, että käytä suojahanskoja (paketin mukana ei tule). Ajattelin, että jos äkkiä levitän aineen ja pesen kädet saman tien fairylla, niin kemikaali kyllä lähtee ihosta! Vaan, eipä mennyt taas kuin Strömsössä. Hiusväri imeytyy todella nopeasti huokosiin. Allergiapuolesta mainittakoon, että Fudge Paintbox ei sisällä peroksidia eikä ammoniakkia. Pumpulin sivuilla on nähtävillä kaikkien tuotteiden ainesosat omalla välilehdellä ja jos ei ole, niin tuote on vielä uusi. Myös joistakin pakkauksista (kuten tästäkin) löytyy ohjeet aineen testaamiseen allergiakohtausten varalta. Melko allerginen olen itsekin, enkä saanut yhtään oireita, joten hyvillä mielin voin suositella tuotetta myös muille.Voidemainen 75 ml balsami on todella riittoisa ja se on helppo levittää pyyhekuiviin hiuksiin. Värjäys tapahtuu kuten kaikissa hiusväreissä. Aine vaikuttaa päässä hupun alla noin puoli tuntia ja sitten se pestään pois. Valmista.

20180818_162738.jpg

Hiukseni värjäytyivät luumuksi, kuten värituubin kylkiraita lupailikin. Lopputulos kuitenkin on hiuslaadusta ja pohjaväristä riippuva. Täytyy sanoa, että väri on todella intensiivinen ja erittäin tyylikäs 🙂 Kuiviin värjättyihin hiuksiin kokeilin seuraavana päivänä Goldwell:n Dualsenses-rich-repair-60sec-treatmentkorjausbalsamia ja eron eiliseen huomaa kyllä heti 🙂

IMG_20180817_184804.jpg

Sisäänrakennettu balsamin värisuoja pidentää hiusvärin kestoa ja antaa hiuksille kalvomaisen pinnan. Hiukset näyttävät runsaammilta ja niitä on helpompi käsitellä. Tämä balsami, kuten monet muutkin tuotteet, löytyvät Äkäiseltä Pumpulilta. Suosittelen.

20180818_165950.jpg

Blogini kanssa yhteistyössä: https://www.akanepumpuli.fi/

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *