Oktoberfest!

Ennen kun päästään itse otsikon mainitsemaan tapahtumaan, kerron hieman alkuviikon kokemuksista. Ilmoittauduin siis kahdelle kouluntarjoamalle kurssille (dance ja music), joista ensimmäisenä oli dance society keskiviikkona. Mentiin sinne saksalaisen kaverin kanssa kattelemaan ja ensimmäisenä tanssaheltiin hip hoppia, joka on itselle tuttu Joensuun Cat People-tanssikoulu ajoilta 😀 Olin kyllä niin onessani siellä, kun sai pyllyä heiluttaa kunnolla oikein…xD höhö. Opettajina irlantilaiset tyttö ja poika, jotka on hyviä mutta yhdessä jos yrittävät näyttää jotain niin vähän semmonen sekametelisoppahan siitä meinaa tulla 😀 Mutta hauskaa oli! Ensi viikolla uudestaan, tehdään nykytanssia silloin. Hieno sanajärjestys.

Torstaina oli sitten toinen yhdistys, MUSIC SOCIETY! Kaverit tietää että tykkään laulaa ja paljon ja koko ajan ja varmaan ärsytykseenkin asti joillekin. Anteeksi…No ei mutta Joensuussa otin vuoden verran laulutunteja ja aina ollut kaikissa kuoroissa mukana yms. joten koin omakseni mennä sinne. Yllätyksekseni siellä oli 80% aasialaisia! Sitten esittäydyttiin ja kun kerroin olevani Suomesta sain kyllä kaikkien aasialaisten huomion saman tien ja niiden silmät oikein kirkastu, vähän kuin Jeesus ois ilmestynyt justiisa siihen 😀 Aasialaiset ilmeisesti tykkää suomalaisista tai ehkä enemmän Suomesta. No mutta kuitenkin, sitten meidät jaettiin omiin äänialoihimme, miut alttoon, ja sitten laulettiin jotain kappaletta opettajiemme avustuksella. Huom. myös opettajat aasialaisia. 

 

Oktoberfest 3.10.2015

Noniin! Perjantaina pidettiin bbileeet, koska perjantai. Ainiin juhlittiin myös keskiviikkona koska oli pikkulauantai..apua. Perjantaina pelattiin myös mahtavaa flunkyball peliä ulkona, jossa pitää joukkueena yrittää palloa heittämällä osua keskellä olevaan pulloon ja aina kun sen kaataa niin oma joukkue yrittää tyhjentää omat juomansa asap ja niin edelleen. Hauska peli. Siitä mentiin sitten Brubakers baariin jatkamaan ja musiikkina mm. Bel Airin prinssi biisi! Ihan parasta. Löysin kaupasta myös aika sopivan kokoisen Corona pullon. Voitte verrata tuohon vinukkapulloon vieressä.

img_5938.jpg

Lauantaina lähdettiin sitten aamulla bussilla kohti Dublinin Oktoberfestiä, ei ihan Saksaan lähdetty jos jotkut luuli 😀 Perille kun päästiin niin saksalaiset (8kpl) repesivät nauruun, kun oli vähän vaatimattomammat puitteet ilmeisesti kuin oikeasti 😀 No ei se mitään mie ja Fäärsaari tyttö ainoina epä-saksalaisina oltiin innoissamme meijän ekasta Oktoberfestivaali kokemuksesta. 

Paikalle mentiin siinä 14 maissa, mikä on ilmeisesti aika myöhä Saksassa (siellä alotellaan tai mennään teltoille 10 maissa, jolloin kaikki on jo makaamiskunnossa…). Noh eikun ensimmäiset litrantuopit käteen ja nauttimaan kokemuksesta.

img_5969.jpg

Ainiin, jotta saisin parhaan mahdollisen saksalaisen kokemuksen päätin ainoana henkilönä ostaa kivan hatun 😀

img_5977.jpg

img_5983.jpg

Illan aikana kuului paljon saksalaista perinnemusiikkia, ja laulettiin yhessä minkä pystyttiin 😀 Kaiken kaikkiaan oli kyllä hauska kokemus, pitää ens vuonna (toivottavasti) mennä oikeille Oktööberjuhlille tuon uutuus hatun kanssa 😀

img_6003.jpg

Kuvat ei ihan huippulaatua, kun puhelimella otettu mutta tunnelma välittyy varmasti!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *