Sisustamisen iloa!

Tämän tarinan tarkoitus on antaa käteviä sisustusvinkkejä vaihdossa tai ihan missä vaan oikeastaan asuville. Vaihdossa tuppaa tuo raha olemaan aina vähän tiukilla, eikä nyt haluaisi koko taloa sisustaa kullalla. Tässä halpoja vinkkejä kaverit!

img_6715_0.jpg

Tää saa miut näyttämään joko nerolta tai sitte ihan joltain muulta…MUTTA ilmainen sisustuselementti, käyt vaan pubeissa ja keräät lasinalusia. Miun masterpiece ei oo ihan vielä valmis mutta pikkuhiljaa 😉

img_6717.jpg

Ylläolevat simpukat keräsin ilmaselta rannalta tuosta läheltä ja laitoin ne purkkiin. Valon kanssa aivan upea, kyllä kalpenee pientä pintaremonttiakin ohjelma tämän rinnalla!

img_6115.jpg

Tässä sitten vähän pyykkääjille vinkkiä. Meillähän tosiaan kalustukseen ei kuulunut pyykkitelinettä ja pitkään kuivateltiin tuolien päällä. Sitten eräänä hauskana päivänä muutaman toverin kanssa raahattiin tuosta lähikaupasta ostoskärryt kotiin kun ei jaksettu kantaa tavaroita. Saatettiin oltu juhlittu hieman ennen ostosta. Mutta 2€ kärry tosiaan ja pyykit kuivuu loistavasti! Ja kyllä meillä on myös joulupukki olohuoneessa. Siitä lisää myöhemmin! 

 

kulttuuri suosittelen sisustus diy
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *