Gluteenittomat, maidottomat ja munattomat vohvelit

Ostimme tyttäremme synttäreitä ajatellen ihan extempore hankintana halvan vohveliraudan. Tarkoituksena oli tehdä paljon vohveleita suolaisilla ja makeilla täytteillä. No, meillä oli niin paljon kaikkea tarjottavaa että vohvelit jäivät tekemättä, mutta rauta jäi odottamaan testausta.

Tänään päätimme herkutella sunnuntai-illan kunniaksi. 3-vuotias söi vohvelit sellaisenaan ilman täytteitä iltapalaksi ja veti lusikalla mustikat jälkiruoaksi. Ihan hyvä iltapala.

OriginalPhoto-523731467.563670.jpg

Taikina:

1 prk kookosmaitoa

n. 0,5 dl vissyä

3 dl Viljatuotteen gluteetitonta jauhoseosta

1 dl tattarijauhoja

1 tl suolaa

1 rkl öljyä

aitovaniljajauhetta

kardemummaa

Sekoita kaikki aineet keskenään ja anna taikinan turvota 5-10 min ennen paistamista.

Tarjoile vohvelit maun mukaan joka suolaisten -tai makeiden herkkujen kanssa. Minulle maistui mustikat, banaani, mansikkahillo, maapähkinävoi ja agavesiirappi akuuttiin makeannälkään.

Hyvinvointi Ruoka ja juoma Mieli DIY
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.