Pannari ilman kananmunaa

Tänään päätin ilahduttaa lapsia ja heidän kavereitaan tekemällä pannukakkua. Koska en nykyään itse voi edes käsitellä kananmunaa, ei meidän taloudesta enää munia löydy. Harmi, sillä kananmuna olisi mahtava proteiinin lähde, mutta kun yksi perheestä on todella alleginen, joutuvat muutkin kotona keksimään muuta syötävää.

39154952_1525976780835266_7300502503987085312_n.jpg

 

Tämä ohje on aivan huippu. Löysin sen täältä.

Alkuperäinen ohje on tässä:

4 dl vehnäjauhoja

1,5 dl sokeria
1 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
8 dl maitoa
100g sulatettua margariinia
 
Muutin reseptiä sen verran, että laitoin jauhoja vähän enemmän, maidon vaihdoin kasvimaitoon ja margariiniksi käytin juoksevaa versiota.
Tässä minun reseptini:
 
5 dl vehnäjauhoja
1,5 dl sokeria
reilu 1 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
2 dl riisimaitoa
1 dl kaurakermaa
5 dl kauramaitoa 
1/2 dl juoksevaa margariinia
 
Uuni 200 C noin 30 min.
 
Pannari on litteämpi kuin normaaliversiot, mutta ihan mahtavan rapea koostumukseltaan. Todella hyvää oli ja kaikki meni! Nam.

Koti Ruoka ja juoma DIY