Bathroom Details

Fabulous Things

Blogiyhteistyön merkeissä minulle avautui mahdollisuus uudistaa meidän saunaa laadukkailla suomalaisilla Jokipiin Pellavan saunatekstiileillä. Jokiipiin Pellava Oy on valmistanut pellavatekstiilejä jo vuodesta 1920 lähtien. Yritys toimii edelleenkin perheyrityksenä 3. sukupolvessa ja valmistaa tänäkin päivänä tuotteensa Suomessa. Jokipiin Pellavan valikoimasta löytyy saunatekstiilejen lisäksi myös kattaus- ja keittiötekstiilejä pellavasta.

Meidän saunaamme valitsin saunatekstiilejä tyylikkäästä Salasauna -tuotesarjasta. Salasaunan liuskekivikuvio on Raija Jokisen suunnittelema kuosi. Liuskekivikuvioon on "piilotettu" SAUNA -sana, josta tulee tuotesarjan nimi Salasauna. Musta-valkoinen liuskekivikuvio sopii hyvin meidän saunan mustaan värimaailmaan. Lauteille valitsin kaksi peflettiä ja saunatyynyn. Saunatyyny tekee saunomisesta vieläkin mielyttävämpää ja rentouttavampaa. 

 

 

Salasauna -tuotesarjasta löytyy myös paljon muita saunatekstiilejä. Meille valitsin pellavafroteisen pesukintaan ja selänpesimen. Tällainen pellavafroteinen pesin puhdistaa hyvin ihon suihkussa, sekä myös hieroo ihoa ja vilkastuttaa pintaverenkiertoa. Tuotesarjasta löytyy myös yhteensopivat pellavapyyhkeet ja kylpyhuonematto.

Jotta rentoutuminen saunassa olisi vieläkin mielyttävämpää, käytimme löylyvedessä eukalyptus -löylytuoksua ja iholle levitimme saunahunajaa. Saunahunaja hellii, pehmentää ja kirkastaa ihoa. 

* Saunatekstiilit on saatu blogiyhteistyön kautta

Tuotekuva / www.jokipiinpellava.fi

Kommentit

x_x (Ei varmistettu)

Sinulla on todella upea sauna sekä mahtavia kuvia joka jutussa.
Blogia on ilo selata.

Fabulous
Fabulous Things

Hei x_x!

Kiitos! Saunan musta petsi on kyllä yksi parhaista muutostöistä, joita tilasimme asuntoomme ennen muuttoa. Musta väri antaa saunaan tunnelmaa ja näyttävyyttä. 

Kiva kuulla, että viihdyt blogini parissa ja olet tyytyväinen kuvien laatuun. Kuvaaminen on minulle aika uusi harrastus, joten paljon opittavaa kyllä vielä on.

Kiitos palautteestasi!

Kommentoi