Bathroom Details

DSC_4305.JPG

Blogiyhteistyön merkeissä minulle avautui mahdollisuus uudistaa meidän saunaa laadukkailla suomalaisilla Jokipiin Pellavan saunatekstiileillä. Jokiipiin Pellava Oy on valmistanut pellavatekstiilejä jo vuodesta 1920 lähtien. Yritys toimii edelleenkin perheyrityksenä 3. sukupolvessa ja valmistaa tänäkin päivänä tuotteensa Suomessa. Jokipiin Pellavan valikoimasta löytyy saunatekstiilejen lisäksi myös kattaus- ja keittiötekstiilejä pellavasta.

DSC_4331.JPG

Meidän saunaamme valitsin saunatekstiilejä tyylikkäästä Salasauna -tuotesarjasta. Salasaunan liuskekivikuvio on Raija Jokisen suunnittelema kuosi. Liuskekivikuvioon on ”piilotettu” SAUNA -sana, josta tulee tuotesarjan nimi Salasauna. Musta-valkoinen liuskekivikuvio sopii hyvin meidän saunan mustaan värimaailmaan. Lauteille valitsin kaksi peflettiä ja saunatyynyn. Saunatyyny tekee saunomisesta vieläkin mielyttävämpää ja rentouttavampaa. 

DSC_4356.JPG

 

DDS_7613.jpg

 

DSC_4347.JPG

DSC_4355.JPG

DSC_4301.JPG

Salasauna -tuotesarjasta löytyy myös paljon muita saunatekstiilejä. Meille valitsin pellavafroteisen pesukintaan ja selänpesimen. Tällainen pellavafroteinen pesin puhdistaa hyvin ihon suihkussa, sekä myös hieroo ihoa ja vilkastuttaa pintaverenkiertoa. Tuotesarjasta löytyy myös yhteensopivat pellavapyyhkeet ja kylpyhuonematto.

DSC_4362.JPG

DSC_4304.JPG

Jotta rentoutuminen saunassa olisi vieläkin mielyttävämpää, käytimme löylyvedessä eukalyptus -löylytuoksua ja iholle levitimme saunahunajaa. Saunahunaja hellii, pehmentää ja kirkastaa ihoa. 

DSC_4366.JPG

DSC_4319.JPG

DSC_4324.JPG

* Saunatekstiilit on saatu blogiyhteistyön kautta

Tuotekuva / www.jokipiinpellava.fi

Kommentit (2)
 1. Sinulla on todella upea sauna sekä mahtavia kuvia joka jutussa.
  Blogia on ilo selata.

  1. Hei x_x!

   Kiitos! Saunan musta petsi on kyllä yksi parhaista muutostöistä, joita tilasimme asuntoomme ennen muuttoa. Musta väri antaa saunaan tunnelmaa ja näyttävyyttä. 

   Kiva kuulla, että viihdyt blogini parissa ja olet tyytyväinen kuvien laatuun. Kuvaaminen on minulle aika uusi harrastus, joten paljon opittavaa kyllä vielä on.

   Kiitos palautteestasi!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *