Travel

iPhone 035.JPG

Sloane Square on muodostunut yhdeksi lempialueekseni Lontoossa. Sieltä löytyy kivoja ravintoloita sekä tietenkin ihania sisustusliikkeitä. Lisäksi meno on jotenkin rauhallisempaa ja rennompaa, kuin ydinkeskustassa. Seuraavan kerran halua yöpyä hotellissa, joka on aivan Sloane Squaren läheisyydessä. Onko teillä suosituksia? Sloane Squaresta löytyy tietenkin The White Companyn myymälä Symons Streetiltä, josta löytyy ihania kodintekstiilejä sekä naisten vaatteita. 

iPhone 039.JPG

The White Companyn vieressä on Peter Jones tavaratalo, joka on samaa ketjua John Lewisin kanssa. Peter Jonesilla löytyy katutasosta laaja valikoima kodintekstiilejä ja muita kodin tuotteita.

iPhone 030.JPG

Kiven heiton päästä Peter Jonesilta löytyy ostosalue Duke of York Square. Alueella on muutamia kivoja myymälöitä Zarasta Ted Bakeriin. Minulle ehkä tärkein myymälä kuitenkin on Zara Home, joka on sijoitettu kahteen kerrokseen :)!

iPhone 028.JPG

Duke of Yorkin alueella on myös muutama kiva ravintola, joista löytyy mukavat terassit. Alueella sijaitsee myös Mess Galleryn ravintola/kahvila/baari, jonka iltapäiväteetä on kehuttu. Tällä kertaa emme kerenneet testata tätä, mutta seuraavalla kerralla täytyy ehdottomasti suunnata sinne!

iPhone 032.JPG

 

Kommentit (2)
  1. Ihana toi toiseksi ylin kuva, rakastan tota kaakelia ja puun yhdistelmää 🙂

    Place for Dreams

    1. Hei,

      Toi kauppa olisi muutenkin ihan sulle! Kuten nimikin ”The White Company” sanoo, suurin osa tuotteista on valkoisia. Olethan vaaleiden värien ystävä sisustuksessa 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *