Travel

Fabulous Things

Vanhan kaupungin sydämmessä on kävelykatualue Cours Saleya, jossa pidetään päivittäin hedelmä-ja kasvismarkkinat kukkia unohtamatta. (Yllä oleva kuva ei liity itse markkinoihin, tämä oli vain yksi monista kauniista näkymistä vanhassa kaunpungissa). Markkinoilta voi ostaa perinteisten ruokatarvikkeiden lisäksi myös jotain kotiinvietävää esimerkiksi mausteita tai saippuaa. Ruokamarkkinat ovat auki tiistaista lauantaihin 8-17.30 ja myös sunnuntaiaamuisin. Iltaisin Cours Saleyan alueen valloittavat ravintoloiden terassit, joten tänne alueelle voi myös tulla viettämään iltaa.

Maanantaisin ruokamarkkinat korvaa antiikkimarkkinat. Antiikkimarkkinat ovat auki 8-18. Markkinoilla myydään kaikenlaista käytettyä tavaraa. Kaikkea markkinoilla myytävää tavaraa ei varsinaisesti voi kutsua antiikiksi mutta täältä voi tehdä mielenkiintoisia löytöjä. Minullekkin tarttui sieltä jotain mukaan, siitä kuulette myöhemmin lisää...

Maanantai aamuna Nizzassa oli hurja myrsky, jonka jälkeen tuli pieniä sadekuuroja. Onneksi sateen lakkaamista pystyi odottelemaan antiikkimarkkinoiden kojujen alla ja tutkia myyjien aarteita.

 

 

Kommentit

Kuvistasi voi tuntea sen tuskaisen kuumuden, joka vallitsee markkinoiden ahtailla kulkuväylillä...! Ikävä Cote ´d azur! Harmittaa kun en tänä kesänä päässyt matkustamaan.

Fabulous
Fabulous Things

Hei,

Antiikkimarkkinoiden kanssa meillä kävi tuuri, sillä sadekuurot mukavasti viilensivät ilmaa. Muuten kyllä saimme nauttia auringon lämmöstä yllin kyllin, välillä tosin vähän liiakseenkin. Ei tuo suomalainen keho ole ihan tottunut sellaisiin helteisiin... Mutta tuonne kyllä on päästävä uudestaan!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.