Travel

Fabulous Things

Tässä tulee vielä vähän matkarapottia... Toivottavasti ette ole jo ihan kyllästyneitä näihin matkakuviin ;). Tässä on hieman kuvia Cannesin päiväretkeltä. Nizzasta Cannesiin pääsee kätevästi junalla reilussa puolessa tunnissa. Junamatka on alkaen 6,60€/suunta, joten tämäkin matka kannattaa todellakin tehdä! Monacon päiväretkestä kerroin teille aikaisemmin tässä Travel -jutussa. Koska emme olleet shoppailumatkalla kävimme vain nopeasti Cannesin upealla ostoskadulla, jonka jälkeen suuntasimme tunnelmalliseen vanhaan kaupunkiin. 

Kuumana päivänä käsien viilentäminen viileässä vedessä tuntui taivaalliselta. 

Lounastimme vanhassa kaupungissa sympaattisessa ravintolassa nimeltä Aux Bons Enfants. Tripadvisorin arvioihin ravintolasta pääset tästä. Valitsimme kummatkin lounaaksi kevyet kala-annokset, jotka olivat yksinkertaisia ja herkullisia. 

Cannesin ranta on hiekkaranta, toisin kuin Nizzan kivikkoinen ranta. Rantapäivästä Nizzan yksityisrannalla voit lukea tästä Travel -jutusta.

 

Kommentit

Kristina (Ei varmistettu)

Oih, ihana Cannes! Voi kun pääsisin pian sinne uudelleen. Tämän vuoden kesälomareissumme suuntautui sittenkin Pariisiin, joka oli meille uusi tuttavuus ja yllätti iloisesti. Ranska oli pitkään suosikkimaani, nyt alan muistaa miksi :).

Fabulous
Fabulous Things

Hei Kristina,

Anteeksi mulla on ihan unohtunut vastata sun kommenttiin. Itse tykkäsin Nizzasta eniten, mutta en kyllä laittaisi pahaksi viettää lomaa Cannesissakaan. Tuohan Pariisin matka kuulostaa ihanalta, sinne kyllä olisi pakko päästä uudestaan!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.