Travel

tallinna1.png

Tässä tulee muutama uusi vinkki Tallinnan reissuille… Muita vinkkejä löydät tästä Travel Details -jutusta.

1. Kaunis sisustusliike NORR 11 löytyy Rottermannin ostoskeskuksesta. NORRissa myydään huonekaluja, sisustustuotteita sekä lamppuja. Tuotteissa yhdistyy skandinaavinen selkeys sekä aasialaiset vaikutteet. Tuotteissa on myös tärkeää korkea laatu.

2. Kiva viinikauppa ja baari Kork löytyy myös Rottermannista (kuva alla vasemmalla). Samalla kun käy nauttimassa lasillisen viiniä, voi ostaa matkatuomisiksi vaikka pullon hyvää champanjaa. Korkissa tarjoillaan myös kevyitä ruoka-annoksia, jos nälkä yllättää.

3. Pakollinen ostos Tallinasta on Joikin tuoksukynttilä. Laajin valikoima kynttilöitä löytyy Kaubamajan kodinosastolta. Muista, että Kaubamajasta saa Siljan kanta-asiakaskortilla -10%. Edellisellä matkalla tutustuin näihin kynttilöihin ensimmäisen kerran, siitä voit lukea lisää tästä New in -jutusta.

4. Liikkumiseen luotettavin vaihtoehto on Tallink Takso. Tallink Taksossa saa myös 10% alennuksen Siljan kortilla. Pelkästään keltainen väri ei kerro luotettavasta Tallink taxista, nimittäin olemassa on myös keltaisia Tallinn Taksoja, joiden hinnat ovat ihan eri luokkaa. Joten ole tarkkana mitä taxin kyljessä lukee. Taxin saa helposti tilattua numerosta (+372) 1921, jos taxin saamiselle on kiire kannattaa soittaa express-numeroon (+372) 900 1921. Puhelu express-numeroon maksaa hieman enemmän mutta sillä pääsee jonojen ohi. Tallink Takso tolpat löytyvät ainakin sataman edessä sekä Kaubamajan vierestä.

 

Kommentit (4)
  1. Itse käytin yleensä Laki Taksoa ja Takso24 (joka näemmän nykyään tekee yhteistyötä Tallink Takson kanssa, mutta hinnat ovat halvemmat). Ikävästi jäi Tallink Taksosta kuva ”turistitaksina” ja muutaman kerran tosiaan huijatakin yritettiin. Koskaanhan ei voi tietää, mitä vastaan tulee, mutta ainakin itse olen ollut noihin em. tyytyväinen 🙂

  2. Hei Kanelibasilika,

    Kiitos palautteestasi! En ole tosiaan mikään Tallinna-ekspertti, juttu on kirjoitettu lähinnä turistin näkökulmasta. Paikalliset työkaverini ovat suositelleet minun käyttämään tätä yhtiötä, joten olen luottanut heidän neuvoihinsa. Vinkkaa ihmeessä minua, jos tiedät paremman vaihtoehdon 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *