Travel

e672d-hotel.jpg

Viikonloppuna jatkoimme kesälomamatkan suunnittelemista. Kävimme läpi Pariisin hotellivalikoimaa ja löysimme Hotels.comista mielenkiitoisen hotellin. Hotelli Eugene en Ville sijaitsee keskeisellä paikalla Pariisin keskustassa Faubourg Montmartre kaupungin osassa. Hotelli on sisustettu todella tyylikkäästi ja modernisti. Antaa kuvien puhua puolestaan… Lisäksi hotelli on saanut paljon positiivisia asiakaspalautteita. Tämä hotelli vaikuttaa todella lupaavalta mutta onko teillä suositella muita tyylikkäitä hotelleja Pariisin keskustassa?

6cba2-chambres_classique.jpg

09add-restaurant_bar.jpg

4939f-chambres_superieure.jpg

ef3f2-restaurant_bar.jpg

bd5b4-chambres_single.jpg

d2571-chambres_superieure.jpg

Kuvat / www.eugeneenville.fr

koti sisustus matkat sisustus
Kommentit (4)
 1. Ystävämme yöpyivät pari vuotta sitten Hotel Kepplerissä ja kehuivat kovasti sen rauhallisuutta, hyvää aamiaista sekä ihanaa sisustusta. Hotelli ei kylläkään ole sieltä edullisimmasta päästä, mutta joskushan saattaa saada hyviä tarjouksia.

  1. Hei LadyBlue,

   Hotelli näytti lupaavalta mutta tosiaan ei ollut edullisemmasta päästä. Pitää pohtia vielä vaihtoehtoja…

 2. Aivan ihanan näköinen hotelli!! Ja varmaan aika arvokas, oih. Kunpa itsekin pääsisin joskus asumaan yhtä tyylikkään näköisessä hotellissa Pariisissa..

  Olen itsekin yöpynyt kahdella seitsemästä reisuustani Pariisiin noissa kortteleissa, toisen kerran itseasissa ihan 50 metrin päässä tuosta hotellista. Valitettavasti alue ei ole kovin miellyttävä – se on juuri tuota Gare du Nordin ja Gare de l’Estin vasemmanpuoleista ”harmaata” aluetta, jossa ei ole oikein mitään. Niinpä kadut ovat ehkä vähän likaisia, mutta ennen kaikkea ihmiset ovat niitä vähemmän tyylikkäitä… juuri noissa metroissa oli monesti aika inhottavaa porukkaa.. Tuolla alueella joutuu usein liikkuessaan vaihtamaan Strasbourg Saint-Denis’n asemalla, joka on aika inhottava.

  Hyvää sijainnissa on se, että se on lähellä suuria tavarataloja, joista pidät varmasti. Lisäksi meillä oli kerran tosi ihana ilta, kun poikaystäväni kanssa heti ensimmäisenä iltana kävelimme tuolta suoraan Palais-Royalin puiston läpi aina Seinen rantaan – sikäli sijaintiin liittyy mukaviakin mielikuvia.

  Jos löydät muita tyylikkäitä vaihtoehtoja esim. Madeleinen läheltä (tätä suosittelen juuri sinulle ihan ykkössijaintina, tosi kätevä ja ympärillä kaikki sisustus- ja herkkukaupat, ja lyhyt matka tavarataloille, ja vaikka mihin) tai vaihtoehtoisesti vasemmalta rannalta vihreän tai purppuran linjan kupeesta esim. Rue du Bac, Solférino, Sevres-Babylone, Saint Sulpice, Saint Germain des Pres, Odeon (vasen ranta on tyylikäs, eloisa, viihtyisä, tunnelmaltaan parhaimmistoa) tai sitten keltaisen linjan luota Hotel de Ville tai Saint-Paul läheltä (mahtava kortteli, todella muodikas olematta liian porvarillinen, eloisa ja ystävällinen), niin valitse joku näistä alueista mieluummin. Viihtyisitte varmaan paremmin, ainakin kun hotellista astuu ulos ja miettii minne menisi. Montmartren kukkulalla tiedän olevan tyylikkäitä hotelleja, mutta sieltä on pitkä matka ”keskustaan”.

  Toivottvasti löytyy unelmien hotelli!

  1. Hei Camilla,

   Kiitos kattavasta vastauksesta. Tämä hotelli oli minusta hieman edullisempi, kuin vastaavan tasoiset hotellit. Mutta tämä varmaan johtuu juuri sijainnista. Kumminkin sijainti on sen verran keskeinen, että siitä pääsee kävellen useampaankin paikkaan. Voi kun ei tarvitsisi välittää hinnoista vaan valita juuri se hotelli minkä haluaa… Pitää vielä katsoa eri vaihtoehtoja. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *